MILJANA HOĆE DA IZAZOVE POŽAR U ELITI! Šok scene u rijalitiju, PALI TAMJAN U KREVETU (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

16.10.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić razbesnela javnost i cimere svojim postupkom!

MILJANA HOĆE DA IZAZOVE POŽAR U ELITI! Šok scene u rijalitiju, PALI TAMJAN U KREVETU (FOTO)

Foto: printscreen

Učesnica "Elite", Miljana Kulić, ponovo je svojim unezverenim ponašanjem napravila opštu pometnju na imanju u Šimanovcima, kada je umalo ugrozila živote svih takmičara popularnog rijalitija.

Naime, Kulićeva se ponovo našla u nimalo naivnoj situaciji, kada je tokom jedne od svojih svađa i prepirki sa cimerima otišla do spavaće sobe u nameri da se na miru pomoli Bogu. Međutim, po završetku molitve, kontroverzna Nišlijka je pokušala da zapali tamjan na krevetu koji je bio prekriven posteljinom, tkaninom koja je lako zapaljiva.

Miljana je ovim postupkom ugrozila kako svoju, tako i bezbednost i živote svih učesnika "Elite", ali na svu sreću, povređenih nije bilo, međutim, gledaoci su je urnisali u komentarima na društvenim mrežama.

"Budaletina, ugrožava tuđe živote", "Vodite je u ludnicu", "Na šta ovo liči, otkad se tamjan pali na krevetu", "Nije normalna, opet je povilenela, nastaće haos uskoro", "Zapaliće sve, vodite je", bili su samo neka od mišljenja fanova "Elite".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading