MARIJA KULIĆ OBAVILA SEKTAŠKI RITUAL! Urekla Matoru za ceo život, otkriveni detalji koji LEDE KRV U ŽILAMA!

Autor: P. R.

Zadruga

16.10.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest učesnice "Elite" uteraće vam jezu u kosti!

MARIJA KULIĆ OBAVILA SEKTAŠKI RITUAL! Urekla Matoru za ceo život, otkriveni detalji koji LEDE KRV U ŽILAMA!

Foto: ATA Images

Učesnica "Elite" Jovana Tomić Matora otvorila je dušu u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijeviću u "Šiša baru", te priznala da ju je Marija Kulić, Miljanina majka, urekla, kao i da je cela porodica iz Niša u sekti.

Naime, Matora je otkrila da nikad neće zaboraviti trenutak kada ju je Kulićka prorekla, kao i da se od tog trenutka ne oseća dobro, što je, kako je istakla, i sada slučaj.

- Miljana sve vreme ispod pojasa napada Anitu, ne znam zašto to radi. Bezobrazna je, ona sve vreme pravi problem. Govori kako će da me tuži jer sam joj vređala majku, pa svi znaju da je ku*avela. Ona je napala mene i Marka, pa onda Zolu. Nikada joj neću oprostiti ono što je radila, a to su sektaši - kazala je Tomićeva, te nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora Elita Zadruga 7

- Ona je celu noć prozivala Anitu, a nema razloga za to. Ja moram da kažem da su mene oči Marije Kulić urekle. Ona je mene proklela. Ja se toga sećam i evo ni sada mi nije dobro - priznala je Jovana uživo u programu Pinka.

Podsećanja radi, Jovana Tomić Matora se tokom prethodnog dana sukobila sa Miljanom Kulić u rijalitiju, te joj u jednom trenutku golom zadnjicu skočila na nju, a zatim u par navrata terala kontroverznu Nišlijku da prizna u kojoj je sekti.

Treba da te j*bu nadrogiranu, k*rvo jedna! Marš, sedi dole! Sedi dole, pi*ko jedna, sa dupe*om mojim pričaj, ku*vetino, marš tamo! Usr*la sam ti se u život, jadnice, sad malo razmišljaj iz koje si sekte kad budeš legla da spavašvikala je učesnica "Elite" po Beloj kući.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Miljana Kulić i Matora Elita Zadruga 7

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Cilka

16.10.2023 11:56

U kom veku zivi Matora Tačnije ona ne zna da zivi normalno Uvukla se u rijaliti pa samo ponekad izadje kao mis iz rupe Rekla bih da polako gubi razum sve se ona nesto buni i postavlja ulice kodekse koji ne postoje

Nadica

21.10.2023 11:19

Matora je bolesni ološ! Pamti se šta je sve radila u rijalitijima, iz kojih ne izlazi 10 godina, a sada je totalno prolupala. Ona jeste psihopata i poremećena je, a momentalno je najdeblja ikada i jezivo izgleda - FUJ!!!