MATORA GOLOM ZADNJICOM SKOČILA NA MILJANU! Skinula gaće, uznemirujući snimak ZGRANUO javnost! (VIDEO 18+)

Autor: P. R.

Zadruga

15.10.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skinula gaće, uznemirujući snimak zgranuo javnost! (VIDEO 18+)

Tokom sinoćne žestoke rasprave Miljane Kulić i Jovane Tomić Matore desilo se možda nešto što do sada u rijalitiju nismo imali priliku da vidimo, te je malo reći da su scene iz "Elite" potpuno zaprepastile gledaoce.

Naime, javnost je ostala zgranuta kada je Matora u žaru svađe sa kontroverznom Nišlijkom skočila na nju i, žargonski rečeno, nabila joj svoju golu zadnjicu u lice.

- Treba da te j*bu nadrogiranu, k*rvo jedna! Marš, sedi dole - vikala je Matora, da bi u u jednom trenutku okrenula leđa Kulićevoj i skinula gaće, te joj svoju pozamašnu pozadinu gurnula u facu:

Sedi dole, pi*ko jedna, sa dupe*om mojim pričaj, ku*vetino, marš tamo! Usr*la sam ti se u život, jadnice, sad malo razmišljaj iz koje si sekte kad budeš legla da spavaš... Smešna si - drala se Tomićeva, a Miljana joj je zatim zapretila flašom:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Miljana Kulić i Matora Zadruga 7 Elita

- Ajde, dođi, okreni se! Skini gaće - brecala se Nišlijka, a svađi se priključila i Anita Stanojlović, dok je obezbeđenje sve vreme stajalo između njih, kako ne bi došlo do većeg haosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ime

15.10.2023 17:14

Matora je sa svojim ponašanjem dotakla dno. Devojka ima 30 i nešto godina, nezna šta je normalan i realan život izvan zidina Šimanovca. Onnih mesec-dva van rijalitija provede uglavnom pijana po splavovima, kafićima i aft.erima ( kažu oni koji je tu viđaju) a da je najmanje sa porodicom. I onda arlauče i plače za porodicom svake sezone rijalitija. Kao, ui je tuga i nedostaja je porodice. Laž. Godinama radi isto i ona beži od svoje porodice, ona njih voli samo "na daljinu". A besna je, ogorčena, žalosna jer zna da jr Anita samo koristi i da je pitanje vremena kad će se osamostsliti i okrenuti dupe Matoroj. Anita je sve osim lezbejka. Iz straha da je ne ostavi Matora brsni Anitine laži i krši sve ono za šta se godinama borila da svima pokaže da je ona časna, iskrena, objektivna, pouzdan prijatelj . Sada je "pokakila" sama sebe i mislim da najgore tek sledi .Nema nikog u rijalitiju kome je istinski stalo do Matore da bi joj ukazao da se užasno ponaša i da napada ljude koji nisu krivi što je prošle godine Anita bila lako dostupna Zoli i još nekima koji je nisu hteli. Matora i golo dupe u Miljanino lice s pokazatelj koliko je Matora psihički loše a za ostale bolesti se već čulo. I Miljanu i Matoru uništila je "trka" za novcem.

Bhm

16.10.2023 07:53

Uznemirujuća scena koja prevazilazi i snimke ratnih sukoba.Ovo sto zovu Matora je ... ne mogu...

neko

18.10.2023 10:40

Matora je jedna prostakusa sad je konacno pokazala svoje pravo lice neka prvo podje od sebe ko je, sta radi, pa neka vredja druge. Ocigledno nije svesna koliko je je niko i nista vucara se sa devojkama po rijaltiju uzas!!!!!!!