MILJANA HITNO NAPUSTILA ELITU! Produkcija je krišom SPROVELA iz rijalitija, odmah je sačekao ČLAN PORODICE (VIDEO)

Autor: P .R.

Zadruga

14.10.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ustala iz mrtvih nakon što se susrela sa sinom Željkom!

 

 

Ne prođe dan, a da učesnica "Elite", Miljana Kulić, ne pokuša da samoinicijativno napusti imanje u Šimanovcima i tako dovede sebe u nepoželjnu situaciju da je produkcija rijalitija diskvalifikuje i tuži za 50.000 evra. Međutim, kako je kontroverzna Nišlijka sada otkrila, smirila se jer je videla sina Željka.

Naime, Miljana je u razgovoru sa cimerkom Jovanom Tomić Matorom priznala da je nakratko napustila "Elitu" kako bi se se susrela na naslednikom, ali i da će uskoro ići na pregled štitne žlezde.

- Nisi normalna, nikad u životu tako ne bih tako terala inat kao ti. Ne razumem kada se neko ponaša tako, kad tera inat... Vodi računa o tome i onima koji su ti bliski, to sam ti i juče rekla, a ne ovo drugo, veruj ti meni. Ja sam, brate, ovde došla kao i svake godine, da uzmem pare i da idem kući! A ti si verovatno došla da ih izgubiš. Kako si krenula, tako ćeš verovatno i da završiš, svaki drugi dan na kapiji. Bolje se smiri - savetovala ju je Matora, na šta se Nišlijka nadovezala:

- Naravno, sad ja ne razumem sebe, jer sam tako ponizila sebe... Ali, ne brini, sada je sve rešeno! Videla sam dete, ustala sam iz mrtvih, sad ne može ništa da me poljulja. Poštovana produkcija će da mi obezbedi endokrinologa. Zbog čega bih se ja sekirala, išla tamo na kapiju i pravila budalu od sebe? Ni zbog čega - istakla je Kulićeva.

Republika

Foto: pritnscreen/instagram

Miljana Kulić Zadruga Elita 7

Međutim, kako navode u komentarima ispod video snimka koji kruži mrežama, Miljana se smirila jer je navodno saznala datum ulaska Lazara Čolića Zole u "Elitu".

"Briga nju za dete, divlja zbog Zole", "Do prve prilike Jovo nanovo", "Sigurno je saznala kad ulazi Zolander", "Ustala iz mrtvih zbog Zole, kakvo dete", bili su samo neki od komentara.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kiza

14.10.2023 12:20

Fali njoj Zolin ,zolander i tu se sve zavrsava