ANELI I JANJUŠ ZAJEDNO IZLAZE IZ RIJALITIJA: Učesnica "Elite" se izlanula, razotkriven TAJNI PLAN!

Autor: P. R.

Zadruga

14.10.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Staju na ludi kamen!

ANELI I JANJUŠ ZAJEDNO IZLAZE IZ RIJALITIJA: Učesnica "Elite" se izlanula, razotkriven TAJNI PLAN!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom prethodne noći, u "Eliti" je održana još jedna emisija "Pitanja novinara", kada su predstavnici sedme sile rešetali učesnike rijalitija pitanjima o svim aktuelnim događajima koji su se dešavali u Beloj kući, a jedna od glavnih tema razgovara bio je odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, kada se otkrio i datum njihove svadbe.

Naime, kako se njih dvoje ne odvajaju jedno od drugog, te gotovo da nema trenutka koji ne provedu zajedno, mnogi takmičari su mišljenja da je samo pitanja vremena kada će uploviti u ljubavni odnos, kao i Janjuš nikad nije bio srećniji pored neke pripadnice nežnijeg pola.

- Njihov odnos se menja kao vreme ali su uvek zajedno. Stalno utvrđuju novo gradivo o onome što je najbolje za njih dvoje. Meni je Aneli priznala da je osetila da joj se kod njega sviđa sve i da je to znak da se zaljubila. On stoji na distanci da ne želi taj odnos iako su već jako prisni i ako ovako nastave ući će u vezu. Provođenje vreme sa njom je znak da zna gde vreba opasnost. Ona je rešila da bude sa njim, a Janjuš još kontroliše tu igru ali vreme je pokazatelj za sve u životu a njihove emocije će samo rasti. Da se oni jedno drugome ne sviđaju mogli bi i da se grle i da spavaju u istom krevetu ali ovo je druga priča. Ona se od sinoć preporodila i videla da je neki ljudi ne mrze tako da je sada njoj mnogo lakše. Ja sam je posavetovao samo da govori iskreno, a Janjuš je dao obećanje spolja da neće imati odnose. Ona kaže danas kako nju on oraspoloži - rekao je Mića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića i Janjuš Elita

- Ovo je moj najbolji odnos koji sam imao u kući što se tiče muško-ženskih odnosa. Onu katastrofu koju sam ja ovde doživljavao mi je najveći blam i sve dok toga nema mi možemo da provodimo vreme - rekao je Janjuš.

- Ove će ili preći u nešto više ili će se skroz ugasiti. Ja bih volela najviše da ovo ostane ovako i da mi zajedno izađemo odavde. On od mene traži da zaledim emocije i zbog toga bežim od njega. Kako je krenulo, mislim da ćemo ostati samo neki prijatelji - rekla je Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića i Janjuš Elita

- Ja sam im prognozirala svadbu 14. avgusta. Možda čak i te famozne noći za Novu godinu pasti prvi poljubac - rekla je Snežana, koja im je čak i odredila datum. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

14.10.2023 13:56

Kakva izveštačenost! Nikada nisu bili gori.