ANELI ABORTIRALA JANJUŠEVO DETE! Učesnica "Elite" ga ucenjivala za 15.000 EVRA, jedva je se otarasio!

Autor: G. D.

Zadruga

03.10.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš morao da pozajmi novac od prijatelja kako bi se rešio Ahmićeve i bebe!

ANELI ABORTIRALA JANJUŠEVO DETE! Učesnica "Elite" ga ucenjivala za 15.000 EVRA, jedva je se otarasio!

Foto: ST/P.Divac, ST/Dragan Kadić

Starleta Aneli Ahmić pre šest godina bila je u šemi s bivšim košarkašem Markom Janjuševićem Janjušem, s kojim je zatrudnela, a onda mu tražila novac da bi otišla na kiretažu.

Sve se desilo u periodu kada je Crnogorac napravio pauzu od rijalitija i rešio da se skrasi pored žene i ćerke. Hteo je obema da se iskupi zbog svega što su preživele usled njegovog učešća u "Zadruzi". Ipak, đavo mu nije dao mira, te se spanđao sa starletom, koja je u to vreme bila slobodna i željna slave i para.

- Aneli je namazana svim bojama jer ovo što sada radi s Janjušem vuče ono što su imali u prošlosti. Ona zna da je on slab na nju jer su pre šest godina bili zajedno. Varao je Enu s njom. Marko ne sme da pisne, plaši je se. Tako luckasta mogla bi svašta da ispriča pred kamerama. To što su imali, on nikako ne bi želeo da se sazna. Posebno jer je ispao teška budala i pukao velike pare. Aneli je dolazila u Crnu Goru, a Janjuš je tada radio razne poslove u vezi s menadžmentom - počinje priču devojka bliska starleti koja je rešila da progovori o svemu što se desilo u prošlosti, te otkriva:

Republika

Foto: ST/P.Divac, E-stock/ Časlav Vukojičić, Instagram.com

Ena Janjušević, Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić

- Ona je ciljano išla da ga upozna, znala je da će neko kao on da zagrize mamac i da će pomoću njega ući u svet poznatih: "On je glupander, a ja sam megariba za njega. Kad je mogao da bude s Majom, mene će da kuje u zvezde. Zadruga je moja kad ga smuvam" - pričala je ona i još tada želela da uđe u rijaliti.

- Do upoznavanja je došlo posredstvom zajedničkih prijatelja. Aneli je ostala u Crnoj Gori celu sezonu, nije dala Janjušu da diše, ali i on je pokazao da je pukao za njom. Tada se i desila afera među njima, tajna veza i trudnoća, koju ona nikako nije planirala ni želela - nastavlja prijateljica kontroverzne starlete s imanja u Šimanovcima, a onda nam otkriva i kako su se rešili neželjene bebe.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

- Pukla je i napravila dramu kad je saznala da je trudna. Odmah su se našli. On joj je rekao da mora se reši ploda dok je još vreme jer on ne želi obavezu i da ga Ena opet ostavi. Aneli ga je tada ucenila da će otići na kiretažu samo ako bude platio. Uhvatio se za glavu jer je znao da nema novac. On se tek borio da nešto stekne u spoljnom svetu. Tražila mu je 15.000 evra. Bila je uporna. Nabijala mu je tenziju da će biti kasno ukoliko budu čekali. Janjuš nije imao kud, nije imao opciju. Pozajmio je novac od prijatelja i dao joj. Više se nisu videli sve do ove sedme sezone. Oboje ćute o svemu i igraju igru zaljubljenih, ali nije isključeno da će Aneli u jednom momentu da progovori - završava Anelina prijateljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading