MALOG ŽELJKA ODVELI IZ NIŠA: Miljana ušla u Elitu, Marija Kulić brzo reagovala! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

03.09.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanule fotografije Željka Kulića nakon ulaska njegove majke u sedmu sezonu "Zadruge"!

MALOG ŽELJKA ODVELI IZ NIŠA: Miljana ušla u Elitu, Marija Kulić brzo reagovala! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti zvezda Miljana Kulić tokom prethodne večeri je postala deo "Elite", međutim, ovog puta se na imanje u Šimanovcima uselila bez maloletnog sina Željka. Kako je istakla pre nego što je postala deo novog nove sezone "Zadruge", starateljstvo nad naslednikom trenutno ima njena majka, Marija Kulić, koja je malog Željka sada odvela iz porodičnog doma u Nišu.

Naime, Miljanina mama otputovala je na još jedan odmor sa unukom, a njegove fotografije podelila je na društvenoj mreži Instagram.

Marija je na svom zvaničnom profilu podelila trenutak dok se njen unuk ljulja, a zatim i pokazala kako uživa u bazenu, ali i na igralištu. Poznato je da se Kulićka trudi da mu na sve načine ugodi i nadomesti nedostatak majke tokom svih ovih godina, pa je više puta javno isticala da dečaku ne fali ništa i da srećno odrasta.

Podsetimo, Željko je tokom šeste sezone "Zadruge" stupio u kontakt sa ocem Ivanom Marinkovićem, ali to, po svemu sudeći, nije trajalo dugo. Nakon njegovog rođendana, bivši zadrugar je prestao da se javlja sinu i od tada se nisu videli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading