OTKRIVENI TAJNI UČESNICI ELITE: Isplivao spisak, produkcija sve čuva pod velom misterije - evo kada ulaze u Belu kuću (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

03.09.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored 56 novih učesnika popularnog rijaliti formata, i oni će se navodno naći u trci za glavnu nagradu od 100.000 evra!

OTKRIVENI TAJNI UČESNICI ELITE: Isplivao spisak, produkcija sve čuva pod velom misterije - evo kada ulaze u Belu kuću (FOTO)

Foto: promo

Sedmo izdanje rijalitija "Zadruge" sinoć je počelo sa emitovanjem na televiziji Pink, a čak 56 novih učesnika "Elite", kako skromno nosi naziv nova sezona popularnog TV formata, uselili su se na velelepno imanje u Šimanovcima u novom izdanju, među kojima se se našla i neka velika imena, poput Miljane Kulić, Mensura Ajdarpašića, Milene Kačavende, Marka Đedovića, Marka Janjuševića Janjuša, Nenada Macanovića Bebice, Teodore Radoičić i mnogih drugih.

Međutim, na društvenoj mreži Instagram u okviru jedne fan stranice "Elite" isplivao je spisak učesnika koje produkcija rijalitija čuva u strogoj tajnosti, a koji bi uskoro trebalo da se usele u Belu kuću i uđu u trku za glavnu nagradu od 100.000 evra.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Elita učesnici

Naime, kako su naveli u spornoj objavi, deo "Elite" bi navodno trebalo da postanu i Stanija Dobrojević, koja je sinoć optužena da je rasturila brak i ukrala supruga starlete i nove učesnice rijalitija, Aneli Ahmić. Stanija, inače, već izvesno vreme uživa u ljubavi sa svojom novom jačom polovinom, koju je vešto krila od očiju javnosti, da bi se na kraju ispostavilo da se radi o izvesnom Asminu Durdžiću.

Republika

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić, ATAImages

Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, Stanija Dobrojević Elita

Kako se dalje navodi, na imanje u Šimanovcima bi trebalo da se useli i Marko Osmakčić, koji je tokom pete sezone "Zadruge" zajedno sa svojom porodicom uspešno lažirao smrt oca Franja Osmakčića, i to samo kako bi pobegao iz rijalitija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić

Navodno, u "Elitu" će ući i pobednik pete sezone "Zadruge", Dejan Dragojević, kao i prošlegodišnja drugoplasirana učesnica Ana Ćurčić, zatim Fran Pujas, Lazar Čolić Zola, ali i na svačije iznenađenje, starleta i pevačica Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, koja se proslavila učešćem u rijalitiju "Parovi", a zatim i prvoj sezoni "Zadruge", gde je osvojila sedmo mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading