ISPLIVAO KLJUČNI DOKAZ O ODNOSU ANALI I STANIJINOG DEČKA: Pogledajte šok fotografiju sa tajnog venčanja, crno na belo! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

03.09.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte šok fotografiju sa tajnog venčanja nove učesnice "Elite" i verenika Stanije Dobrojević!

ISPLIVAO KLJUČNI DOKAZ O ODNOSU ANALI I STANIJINOG DEČKA: Pogledajte šok fotografiju sa tajnog venčanja, crno na belo! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram, ST/Dragan Kadić, Youtube printscreen

Nakon što je u javnosti nastao skandal kada je Anali Ahmić, nova učesnica "Elite" koja se tokom prethodne večeri uselila na sveže renovirano imanje u Šimanovcima, obelodanila pred ulazak da joj je starleta Stanija Dobrojević rasturila brak sa izvesnim Asminom Durdžićem, kojeg je, kako je istakla, odvojila od ćerke koju imaju.

Inače, na društvenim mrežama je sada osvanula fotografija tajnog šerijatskog venčanja Ahmićeve i Durdžića, koje se inače obavilo u njenoj kući uz prisustvo hodže i svedoka.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić venčanje

- Pošto je dotična "Standža-trandža" dala izjavu da je sve igra i da njen dečko nikada nije bio oženjen, evo fotografija sa šerijatskog venčanja, verskog i najvažnijeg venčanja - stoji u okviru objave koju je na društvenoj mreži Instagram podelila drugarica nove učesnice "Elite".

Podsećanja radi, Stanija Dobrojević se povodom ovog slučaja oglasila i istakla da je u pitanju prevara, te da njen dečko nikada nije bio oženjen, kao i da će odmah javno ostaviti ukoliko bude isplivao bilo kakav dokaz da je on zauzet.

Nikome nisam otela muža, nikome rasturila vezu, ni brak. Čista sam kao suza! Moj dečko nikada nije bio oženjen. Ako jeste, dajte mi jedan dokaz, papir, bilo šta i javno ću ga ostaviti - kazala je Stanija, te dodala:

Republika

Foto: Instagram.com, ST/Dragan Kadić, ATAImages

Aneli Ahmić, Asmin Durdžić i Stanija Dobrojević

Podmeću lažne slike, lažne vesti, sve je laž! Ovo je sve velika organizovana prevara od strane dotične koja je imala plan da se dočepa Zadruge i popularnosti. Nikome neću dozvoliti da mi narušava ugled i čast. Sve će se ovo raskrinkati, iako je trenutno udarna tema i trač poslastica za ceo Balkan - zaključila je bivša učesnica "Zadruge" za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

03.09.2023 20:07

Ti da imaš imalo vlasti ne bi se slikala gola i pokazivala silikone,ti si jedan plod i pacenica