STANIJA BESNA KAO RIS TRAŽI DOKAZE: Spremna da raskrinka novu učesnicu "Elite" kojoj je OTELA MUŽA!

Autor: P. R.

Zabava

03.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta dala javno obećanje nakon skandala u "Eliti"!

STANIJA BESNA KAO RIS TRAŽI DOKAZE: Spremna da raskrinka novu učesnicu "Elite" kojoj je OTELA MUŽA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Učesnica sedme sezone rijalitija "Zadruga", koja ova godine skromno nozi naziv "Elita", sinoć je počela sa emitovanjem na ružičastoj televiziji, a na renovirano imanje u Šimanovcima uselila se izvesna Aneli Ahmić, koja ne na samom početku iznela šok tvdnje da ju je suprug Asmin Durdžić prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

Naime, prva srpska starleta već izvesno vreme ne krije da je srećno zaljubljena, a svog izabranika vešto je krila od očiju javnosti, sve do sinoć, kada je nakon Anelinog ulaska u "Elitu" isplivala prva fotografija sa jačom polovinom. Međutim, Stanija se sada oglasila i istakla da je u pitanju prevara, te da njen dečko nikada nije bio oženjen.

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević sa dečkom Asminom Durdžićem

- Nikome nisam otela muža, nikome rasturila vezu, ni brak. Čista sam kao suza! Moj dečko nikada nije bio oženjen. Ako jeste, dajte mi jedan dokaz, papir, bilo šta i javno ću ga ostaviti - kazala je Stanija, te dodala:

- Podmeću lažne slike, lažne vesti, sve je laž! Ovo je sve velika organizovana prevara od strane dotične koja je imala plan da se dočepa Zadruge i popularnosti. Nikome neću dozvoliti da mi narušava ugled i čast. Sve će se ovo raskrinkati, iako je trenutno udarna tema i trač poslastica za ceo Balkan - zaključila je bivša učesnica "Zadruge" za Blic.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić

Podsećanja radi, nova učesnica "Elite", Aneli Ahmić, sinoć je u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević iznela da ju je suprug prevario sa Stanijom Dobrojević, a kasnije i ostavio zbog nje. Aneli je odmah iznela da je čovek sa kojim ima dete veliki prevarant, a sad su se pojavili članci u austrijskim medijima koji govore više o tome. 

Naime, kako "Betruger" prenosi, Asmin nije plaćao fakture i nezakonito je prisvojio 43.000 evra o trošku jedne kompanije.

Muž me je pre mesec dana prevario posle tri godine braka. Ja sam iz Dubrovnika. Prevario me je sa Stanijom Dobrojević. Ja sam vrlo hrabra. On nije ni "m" od milionera, svi žive kao podstanari. Imali smo odnos, prvi naš odnos i ostala sam trudna... Ćerkica sad ima dve i po godine, ćerkica mi je suze brisala sa očiju zbog svega što sam doživela od muža - govorila je Aneli pred ulazak u "Elitu".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić Elita 7 Zadruga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miloš

03.09.2023 19:55

Lik sa slike nije Stanijin verenik. Istina što kaže Stanija lažne fotografije, fotomontaža i komentar da je ona na slici. Nije prvi atak na nju, isteraće ona sve na čistac.

Nada

03.09.2023 20:03

Stanija je u svoje vreme govorila i da Kristijan Golubovic nije otac cerkice Vere pa da je jalov a vidi ti to on u 50-oj napravi Kristini dvoje. Toliko o Staniji - fuj !