SORAJA OTVORILA KARTE O PRIVATNOM ŽIVOTU: Progovrila o majčinstvu i priznala da sa suprugom radi na PRINOVI!

Autor:

Zabava

03.09.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić progovorila o sinu Kanu i priznala da li bi volela da on bude medijska ličnost.

SORAJA OTVORILA KARTE O PRIVATNOM ŽIVOTU: Progovrila o majčinstvu i priznala da sa suprugom radi na PRINOVI!

Foto: TV Pink/printscreen

Soraja Vučelić trenutno boravi u Crnoj Gori sa svojim sinom, Kanom, a sad je govorila o majčinstvu, svom privatnom životu i planovima da proširi porodicu. 

Soraja je prvo otkriča kako provodi dane u Crnoj Gori, a onda se i dotakla budućnosti svog sina i priznala da ne planira da ga medijski eksponira, kao ni izabranika. 

- Dosli smo da ga upoznam sa braćom i sestrama. On uživa. Jako je porastao, jako je napredan i mogu da se pohvalim. U Bodrumu smo uživali, ovde su prevelike gužve. Moj sin nikad neće postati poznat, ja ne volim da se eksponira, ni svog izabranika, ni sina ne bih eksponirala. Moja popularnost pripada prošlosti. Kan je dete za poželeti, život mi se promenio zbog njega, sada je on prioritet. Radimo na proširenju porodice, jedva čekamo da on dobije pojačanje. Sad sam totalno spremna za to. On mnogo voli decu - govorila je Soraja u emisiji "Premijera". 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Soraja

Ona je progovorila i o situaciji kad je bila privedena, nakon što je vozila u alkoholisanom stanju. 

- Moja greška, svakom može da se desi. Bilo je jedan promil, to je dve čaše pića. Ne treba voziti kada se popije. I pre nego što sam izašla na slobodu mnogo se pisalo o tome, i više nego što je trebalo - priznala je ona. 

Podsećamo, na društvenim mrežama mnogo su se komentarisale Sorajine obrve, a ona je danas pokazala da ih i dalje pušta, pored raznovrsnih komentara koji je dobila na račun njihovog izgleda. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Soraja Vučelić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading