SORAJA PUŠTENA IZ PRITVORA: Evo koliku KAZNU će morati da plati!

Autor:

Zabava

07.08.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta puštena sa trežnjenja, po nju hitno došla drugarica!

SORAJA PUŠTENA IZ PRITVORA: Evo koliku KAZNU će morati da plati!

Foto: ST/V. LUKIĆ, YouTube/Printscreen

Kako je Republika danas otkrila, starleta Soraja Vučelić je privedena u alkoholisanom stanju oko 5 sati ujutru, a zatim odvedena na trežnjenje u pritvor policijske stanice u Budvi. Službenici ove stanice potvrdili su za "Kurir" da je Soraja puštena u sedam časova kući i da je po nju došla prijateljica.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Soraja Vučelić

- U pitanju je bila pojačana kontrola u saobraćaju, a Soraja je pokušavala da izvrda i da se ne testira. Na kraju je ipak pristala, test je pokazao da je pod dejstvom alkohola, koji je konzumirala u noćnom provodu - otkrio je naš izvor ranije.

Soraja je kažnjena novčanom kaznom od 600 evra, kao i zabranom upravljanja vozilima u trajanju od tri meseca. Pored toga, starleta je dobila i tri kaznena boda. Pored toga, starleta je dobila i tri kaznena boda, preneo je "Informer".

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Soraja Vučelić

- U sedištu suda S.V. (37) iz Bara je kažnjena novčanom kaznom u iznosu od 600 evra jer je upravljala vozilom marke "mercedes" pod dejstvom alkohola u koncentraciji 1.02 g/kg u organizmu. Osim kazne, izrečena joj je zabrana upravljanja vozilima u trajanju od tri meseca, kao i tri kaznena boda koje će izvršiti Uprava policije Crne Gore - saopšteno je iz suda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Soraja se pre privođenja ludo provodila na nastupu Aleksandre Prijović u Budvi, a snimci sa nastupa i iz njenog automobila pre privođenja osvanuli su na profilu Raduna Bakića, influensera i modnog kreatora iz Podgorice, koji je bio u izlasku sa njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading