PROCURIO SNIMAK PRE HAPŠENJA: Svi detalji Sorajine DRAME, izazvala HAOS nakon Prijinog nastupa! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

07.08.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta je rano jutros privedena u Crnoj Gori zbog vožnje u alkoholisanom stanju!

PROCURIO SNIMAK PRE HAPŠENJA: Svi detalji Sorajine DRAME, izazvala HAOS nakon Prijinog nastupa! (GALERIJA)

Foto: ATA Images

Soraja Vučelić

Kako je Republika danas eskluzivno saznala od dobro obaveštenog izvora, starleta Soraja Vučelić je rano jutros oko 5 sati uhapšena u Crnoj Gori. Naime, ona je završila na trežnjenju u pritvoru policijske stanice u Budvi, nakon što joj je urađen alkotest.

U Crnoj Gori je trenutno pojačana kontrola u saobraćaju, a ona je pokušala da izbegne testiranje, da bi na kraju test pokazao da je u alkoholisanom stanju.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Soraja Vučelić

- U pitanju je bila pojačana kontrola u saobraćaju, a Soraja je pokušavala da izvrda i da se ne testira - započinje za Republiku gorepomenuti izvor, pa dodaje:

- Na kraju je ipak pristala, test je pokazao da je pod dejstvom alkohola, koji je konzumirala u noćnom provodu - otkrio je naš izvor.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Prijović

Soraja se sinoć ludo provodila u Budvi i to na nastupu Aleksandre Prijović u jednoj poznatoj diskoteci. Društvo su joj pravile drugarice i mladi influenser i poznati crnogorski kreator Radun Bakić, koji je snimke iz provoda objavio na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RADUN BAKIĆ † (@redzumen)

Radun se usnimio i uslikao sa Sorajom nekoliko puta u ovoj diskoteci, a potom podelio slike iz njenog automobila, koje su nastale pre nego što je ona privedena. Slike možete pronaći u galeriji ispod ovog teksta.

Kako "Informer" prenosi, Soraja je kažnjena novčanom kaznom od 600 evra, kao i zabranom upravljanja vozilima u trajanju od tri meseca. Pored toga, starleta je dobila i tri kaznena boda. Pored toga, starleta je dobila i tri kaznena boda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

- U sedištu suda S.V. (37) iz Bara je kažnjena novčanom kaznom u iznosu od 600 evra jer je upravljala vozilom marke "mercedes" pod dejstvom alkohola u koncentraciji 1.02 g/kg u organizmu. Osim kazne, izrečena joj je zabrana upravljanja vozilima u trajanju od tri meseca, kao i tri kaznena boda koje će izvršiti Uprava policije Crne Gore - saopšteno je iz suda. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, YouTube/Printscreen

Soraja Vučelić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading