NE PRIČA SA ĆERKOM, ODNOSI SU ZAHLADILI: Prvi muž Goce Božinovske razvezao jezik!

Autor:

Zabava

07.08.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Vučković progovorio o odnosu Goce Božinovske i njihove ćerke Jelene!

NE PRIČA SA ĆERKOM, ODNOSI SU ZAHLADILI: Prvi muž Goce Božinovske razvezao jezik!

Foto: ATA Images, Republika.rs

Rade Vučković, kompozitor i prvi suprug pevačice Goce Božinovske se retkog kad pojavljuje u javnosti i daje izjave za medije, ali kad to uradi, o izjavama se dugo priča. 

Tako je bilo i nedavno, kad je u obraćanju novinarima otkrio u kakvom su odnosu Goca i njihova zajednička ćerka Jelena, koja je takođe pevačica.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Rade Vučković

- Odavno se nisam čuo sa Gocom, Jelena i ona su zahladnele odnose, nisu više bliske kao ranije i ne viđaju se. Jelena uopšte ne želi da priča na tu temu. Ona nikad nije želela da je predstavljaju kao ćerku Goce Božinovske, a sad su došle u neki koflikt - kazao je Vučković pa dodao:

- Po mom mišljenju, nema razloga da ne pričaju, Gordana je dobar čovek i njih dve bi trebalo to da izglade sa ženske strane. Jelena je pokupila genetiku na mene, razmišlja kao i ja, pa se zato ne slaže sa Gocom - istakao je on, prenosi "Stori".

Republika

Foto: ATA Images

Goca Božinovska

Kako se navodi, Rade je ubeđen da je Gocino gostovanje u jednoj emisiji razlog loše komunikacije majke i ćerke, ali nije sto posto suguran. Navodno majka i mezimica ne pričaju otkako je Goca javno kazala da je Jelena izmislila udaju.

Jelena se, inače, povukla iz javnosti, a poslednji put se o njoj pisalo se podvrgla estetskoj korekciji nosa u junu ove godine, kad je javnsot zabrinula fotografijom iz bolničke postelje, a potom objasnila  o čemu se radi.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Vučković

Jelena se tad iznervirala zbog reakcije naroda.

- Jako me nerviraju ljudi koji smaraju, zovu, koji nemaju obzira, stida ni srama. Takve mrzim najviše. Smarači dosadni - napisala je izrevoltirana pevačica na Instagramu tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading