ANĐELKU BIVŠI VARAO SA AVOM KARABATIĆ: Starleta priznala sve detalje AFERE!

Autor:

Zabava

07.08.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica Ava Karabatić otkrila detalje afere sa bivšim suprugom glumice Anđelke Prpić!

ANĐELKU BIVŠI VARAO SA AVOM KARABATIĆ: Starleta priznala sve detalje AFERE!

Foto: ATA Images

Dario, Ava, Anđelka

Glumica Anđelka Prpić našla se u centru skandala kad se saznalo da je zatrudnela sa drugom svog bivšeg supruga Darija Prpića. Ona se nedavno porodila i novom partneru je donela na svet ćerku, kojoj su dali ime Čarna.

Ono što je malo ko znao je da je Dario navodno prvi prevario Anđelu, i to sa rijaliti učesnicom Avom Karabatić.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Anđelka i Dario

- Jeste, istina je. To je bilo dok sam ja bila u vezi, tačnije 2017. godine - kazala je za "Blic" ovim povodom kratko Ava Karabatić, dodavši da je sa njim bilo "toliko strasno".

- Ne mogu da lažem ni sebe, ni vas. Dogodilo se to samo jednom - navela je Karabatićeva jednom prilikom putem društvenih mreža.

- Koliko god me osudili, niko nije proživeo toliku strast kao ja sa Prpićem! - dodala je ona malo nakon što se saznalo za aferu.

Republika

Foto: Promo

Ava Karabatić

Kao prenosi gorepomenuti medij, Karabatićeva je godinama bila čest gost restorana u centru Beograda, čiji je menadžer bio Dario Prprić. Ona je stanovala preko puta pomenutog objekta, i skoro svakodnevno je posećivala ovaj restoran.

Dario i Anđelka su bili u braku devet godina, a u njemu su dobili sina Jakšu.

Nedavno su komšije progovoprile o Anđelki i njenom novom partneru, te otkrili kako se ponašaju.

- Jao, viđam ih, predivni su. Ona se porodila nedavno. Pa baš prošle nedelje je njen Marko ovde kupovao piće za proslavu. Slavili su, bilo je društvo. U poslednjih par dana ih nisam videla, ni nju ni njega. Anđelku sam poslednji put srela pre porođaja. Mila je i lepa, a Marka sam do pre dva, tri dana viđala sa njenim sinom - rekla je pre nešto više od mesec dana radnica iz obližnje radnje za "Kurir", dok je komšinica otkrila kakva je Anđelkina porodica:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anđelka Prpić

- Koliko znam stigla je njena sestra koja čuva Anđelkinog sina, vodi ga u školu i na ostale aktivnosti koje on ima. Anđelku nisam srela nijednom otkako se porodila, ali ni Marka, samo vidim dete i njenu sestru. Svi su dobri, kulturni. Sećam se kada je počelo to o njoj da se piše delovalo je kad je sretnem kao da joj je malo neprijatno. Mi je ne osuđujemo, niti bilo koga to u komšiluku zanima. Ona je jedna fina javna ličnost, kulturna, sin takođe, a Marko joj je mnogo lep - rekla je starija komšinica iz zgrade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading