AHTUNG, AHTUNG - JANG BOJS GAZI REDOM! Zvezdin rival u Ligi šampiona srušio prvaka!

Autor:

Sport

03.09.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Servet pao posle dva minuta.

AHTUNG, AHTUNG - JANG BOJS GAZI REDOM! Zvezdin rival u Ligi šampiona srušio prvaka!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Jang Bojsa slave pogodak

Pazi, pazi, Jang bojs gazi! Crvena zvezda i njeni navijači radovali su na žrebu za grupnu fazu Lige šampiona, pošto im je na ceremoniji u Monaku iz četvrtog šešira zapao klub iz Berna. Međutim, neće biti lako, pošto švajcarski predstavnik već 17 mečeva zaredom u svim takmičenjima ne zna za poraz.

Naime, fudbaleri Jang Bojsa savladali su kao gosti sa 1:0 aktutelnog prvaka svoje zemlje - Servet rezultatom 1:0 (1:0) u derbiju šestog kola tamošnje Superlige.

U duelu timova koji su zemlju satova i čokolade predstavljali u kvalifikacijama za elitno takmičenje, slavio je klub koji je prebrodio sve svoje prepreke i koji će biti rival crveno-belima u okviru Grupe G, zajedno sa Mančester sitijem i Lajpcigom.

Trener "mladih momaka" Rafael Viki opredelio se za formaciju 4-4-2 u dijamantu, a u strartnih 11 bili su: Raciopi - Janko, Kamara, Benito, Person - Maleš, Lauper, Monteiro, Lakomi - Iten, Elija. Pitanje pobednika i odlučujući momenat utakmice dogodio se već u drugom minutu kada su gosti pogotkom novajlije, Poljaka Lukaša Lokomija, došli do vođstva. Fudbaler rođen 2001. godine došao je iz Zagleblja, igra na poziciji ofanzivnog veznog, i postigao je efektan gol levom nogom. Posle šest kola Jang bojs ima 11 bodova i zauzima drugo mesto na tabeli Superlige sa tri manje od lidera Ciriha, koji ima utakmicu više.

Crvena zvezda i Jang bojs u prvom od dva meča G grupe sastaće se najpre 4. oktobra na Marakani u okviru drugog kola, dok je duel u Bernu na programu 28. novembra u petoj rundi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ONA je preforsirana

03.09.2023 23:32

Jang BOJS je slabiji ali igra BOLJI I BRZI fudbal od ZVEZDE .