ZBOG RADOVA I MANIFESTACIJA, OVI PUTEVI ĆE BITI ZATVORENI! Vozači, oprez!

Autor:

Vesti

11.05.2024

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro se informišite pre polaska na put.

ZBOG RADOVA I MANIFESTACIJA, OVI PUTEVI ĆE BITI ZATVORENI! Vozači, oprez!

Foto: pixabay.com

Zbog radova na redovnom održavanju, danas će na petlji Aerodrom - aerodrom „Nikola Tesla“, od 8 do 15 časova za saobraćaj će biti zatvorene vozne saobraćajne trake u oba smera sukcesivno u dužini do 200 metara, dok će se saobraćaj odvijati preticajnim saobraćajnim trakama, saopštilo je Javno preduzeće „Putevi Srbije".

Danas će i na putu Vršac - Straža, u Vršcu, kod raskrsnice ulica Bulevar Žarka Zrenjanina i Vuka Karadžića, biti izmenjen režim saobraćaja od 10 do 17.30 časova, zbog sportske manifestacije - takmičenja u brdskom biciklizmu. Tokom održavanja manifestacije saobraćaj će se odvijati shodno privremenoj saobraćajnoj signalizaciji i uz asistenciju saobraćajne policije.

Sutra, u nedelju 12. maja, saobraćaj će biti obustavljen na putu Sremska Kamenica - Irig (Krušedol), kod mesta Paragovo, zbog održavanja sportske manifestacije „Fruškogorski MTB (biciklistički) maraton“.

Saobraćaj će biti obustavljen od 10.10 do 10.25 sati, saopštilo je JP „Putevi Srbije".

Dobri prolećni uslovi za vožnju će tokom dana ovog prvog dana vikenda omogućiti lakše i sigurnije putovanje, ali sa povremenim usporavanjem na deonicama gde su započeti radovi, saopštio je AMSS.

Na putevima je u prolećnim jutrima magla i sumaglica karakteristična pojava. Najčešće otežava vožnju pored Morave, prisutna je dolinom Ibra, Drine i Kolubare, može otežavati vidljivost na autoputu kod Takova, Uba, Aleksinca i Leskovca, ali često smanjuje vidljivost kroz sićevačku i ovčarsko kablarsku klisuru.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 5.15 sati zadržavanja na (PMV) putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila, a na teretnim terminalima graničnih prelaza Horgoš i Kelebija je 300 minuta, na Batrovcima 120 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading