TUŽBA UOČI ELITE, BIVŠA ZADRUGARKA ZAVRŠILA NA SUDU: Manijak joj preti intimnim snimkom, hitno reagovala i POLICIJA! ŠOK

Autor: P. R.

Zadruga

02.09.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama pred početak "Zadruge 7", nadležni organi odmah reagovali!

TUŽBA UOČI ELITE, BIVŠA ZADRUGARKA ZAVRŠILA NA SUDU: Manijak joj preti intimnim snimkom, hitno reagovala i POLICIJA! ŠOK

Foto: Ilustracija

Sedmo izdanje rijalitija "Zadruge" večeras počinje sa emitovanjem na televiziji Pink, a novi učesnici "Elite", kako će skromno nositi naziv nova sezona, već se uveliko spremaju za spektakularno veče u Šimanovcima koje je Veliki šef najavio, o čemu ekskluzivno možete čitati na našem "lajv" blogu koji vas izveštava o svim aktuelnostima iz minuta u minut.

Međutim, kako saznajemo, bivša zadrugarka i starleta, atraktivna Slovenka Deniz Dejm, ovih dana nema mira, jer je na meti fanatika koji joj zloupotrebljava obnažen materijal sa populatnog sajta za odrasle, "Onlifens".

Republika

Foto: instagram.com/denisedameofficiel

Deniz Dejm instagram

Naime, kako je Republika uspela da otkrije, u pitanju je sredovečna muška osoba koja je opčinjena likom i delom Dejmove, a kako ona nije htela da ima ništa više sa njim od dopisivanja za koje je morao da izdvoji novac, odlučio je da joj napakosti i njene obnažene fotografije i snimke podeli na opskurnim internet stranicama.

- Ne znam da li znate kako funkcioniše "Onlifens", ali evo, kratko ću vam objasniti... Čovek se pretplatio na profil Deniz Dejm i stupio je u komunikaciju sa njom, vi ako platite dodatno, imate mogućnost i da razgovarate sa vlasnikom profila. Međutim, postao je navalentan jer je mislio da će tako dobiti neke druge usluge kojima se ona ne bavi, te je napravio "skrinšotove" video klipa u kojem je Deniz u ulozi domino dame i ima odnos sa muškarcem koristeći veštački polni organ (eng. strap-on), da bi kasnije te fotografije objavio na internetu. Deniz je tačno znala o kome se radi, jer je on jedini imao pristup tom klipu, a kako svi korisnici koji se pretplate na "Onlifens" moraju da ukucaju lične podatke sa kreditne kartice, slučaj je odmah prijavila policiji koja je brzo reagovala i krivac je pronađen. Sad sprema tužbu i goniće ka krivično, jer je bez dozvole ukrao njeno autorsko delo - govori dobro obavešteni izvor u celu situaciju za naš portal.

Republika

Foto: Republika.rs

Denise Dame OnlyFans

Tragom ove informacije, stupili smo u kontakt sa Deniz, koja je prvo bila iznenađena kako smo uspeli da saznamo za ovaj slučaj, a zatim i potvrdila reči našeg izvora.

- Neću puno da komentarišem, jer su nadležni organi preuzeli ceo slučaj, ali istina je da sam tužila svog fanatika! Moraće da plati veliku odštetu za ono što je uradio, ne može niko da se igra sa mojim autorskim radom. Sad nek kuka i odreši kesu, moraće da plati mnogo više nego što je hteo... (smeh) Policija je brzo reagovala, kao i moj advokat, pronašli smo ga preko kartice koju je koristio i sada mu sleduje ono što je zaslužio, a mene od danas može samo da sanja! Očekujem veliku odštetu, tako da ako neko želi da se igra, igraćemo se, na kraju sve ide u moj džep - istakla je bivša zadrugarka za Republiku kroz smeh.

Republika

Foto: instagram.com/denisedameofficiel

Denise Dame instagram

Podsećanja radi, Deniz Dejm učestvovala je u petoj sezoni rijalitija "Zadruga", a u javnosti je ostala upamćena po svom specifičnom izgledu i duhovitim doskočicama, ali i skandaloznom snimku sa cimerom Stefanom Mihićem, sa kojim je u toaletu imala žestoku vrelu akciju uživo u programu tokom dočeka reprize Nove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading