BIVŠA ZADRUGARKA ULAZI U ELITU: Rasturila brak u rijalitiju, a sad ponovo uhvaćena na Pinku! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

01.09.2023

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zgodna starleta se vraća na imanje u Šimanovcima!

BIVŠA ZADRUGARKA ULAZI U ELITU: Rasturila brak u rijalitiju, a sad ponovo uhvaćena na Pinku! (FOTO)

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Sedma sezona rijalitija "Zadruge" počeće sa emitovanjem u subotu, 2. septembra, a novi učesnici se već uveliko spremaju za spektakularno veče u Šimanovcima koje je Veliki šef najavio. Iako se većina imena i dalje čuva u strogoj tajnosti, po svemu sudeći, otkriveno je još jedno lice koje će biti deo "Elite".

Naime, bivša zadrugarka i starleta Dragana Mitar uhvaćena je kako provodi vreme u zgradi ružičaste televizije i čeka razgovor sa čelnicima kako bi se, pretpostavlja se, dogovorila o ponovnom ulasku na imanje u Šimanovcima i potpisala ugovor.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mitar

Dragana Mitar Zadruga 7 Elita

Budući da je Mitrova već bila deo ovog popularnog rijalitija, nema sumnje da se vraća da dobro poznati teren i da će se na istom odlično snaći, s obzirom da je tokom svoje sezone bila jedna od glavnih priča "Zadruge", i to zajedno sa tada oženjenim Edisom Edom Fetićem, koji je zbog starlete prevario svoju suprugu Zilhu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Draganom, ali ona nije odgovarala na naše poruke koje smo poslali na broj poznat redakciji do objavljivanja teksta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dragana Mitar i Edis Fetić Zadruga

Podsećanja radi, kako je Republika ekskluzivno pisala, u "Eliti" ćemo imati priliku da gledamo Miljanu Kulić i njenog bivšeg partnera Nenada Macanovića Bebicu, kao i Ivana Marinkovića, ali i Milenu Kačavendu, Marka Đedovića, Mensura Ajdarpašića, Lepog Miću, Marka Janjuševića JanjušaJovanu Tomić Matoru koja će u novu sezonu "Zadruge" ući sa suprugom Anitom Stanojlović, kao i nekadašnje učesnike rijalitija "Parovi", Aleksandra Požgaja i hapšenu starletu Teodoru Radojičić, a nakon što se bude oporavila od operacije uvećanja zadnjice, u Belu kuću useliće se i Maja Marinković, kao i njen otac Radomir Taki Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kom

01.09.2023 14:47

Jel ovo elita??? Bruka