GOLA MAJA MARINKOVIĆ POKAZALA BRESKVICU: Prvo oglašavanje zadrugarke nakon uvećanja ZADNJICE, evo kako izgleda nakon operacije (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

31.08.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo oglašavanje zadrugarke nakon uvećanja zadnjice, evo kako izgleda nakon operacije!

 

 

Zvezda rijalitija "Zadruga", Maja Marinković, danas se podvrgla operaciji uvećanja zadnjice, koju je već duži vremenski period najavljivala. Nakon što je intervencija uspešno završena, bivša zadrugarka se oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila kako se trenutno oseća i koliko je zadovoljna ishodom.

Naime, Maja se potpuno gola usnimila u bolničkom krevetu, nage grudi su bile u prvom planu, da bi se u jednom trenutku, na iznenađenje mnogih, pojavila i sveže operisana pozadina rijaliti zvezde.

- Ćao drugari, želim da vas pozdravim puno, znam da se čekali ovaj trenutak da vam se obratim i javim vam kako je protekla operacija. Sve je u najboljem redu, hvala puno mojim pravim prijateljima i ljudima koji me vole i podržavaju što brinete da li se sve završilo kako treba, da li je sve u redu. Mogu vam samo reći da jeste, da sam ja odlično, rezultati su fantastični! To će videti tek, otom-potom, da ne bih sad ovde pravila šou... Dobro sam, uskoro krećemo u nove pobede - istakla je Maja u svom izlaganju, te za kraj dodala:

- Naravno, nemojte molim vas da mi zamerite što sam u ovom izdanju, ipak sam u bolnici. Ja sam još i top, kako to može da bude - kazala je rijaliti zvezda, a onda i pokazala svoju novu zadnjicu.

Podsećanja radi, Maja Marinković se pre nekoliko dana vratila u Srbiju iz Crne Gore, a u prvom intervjuu po povratku koji je dala za Republiku je progovorila upravo o operaciji uvećanja zadnjice.

Republika

Foto: Shutterstock, Instagram

Maja Marinković operacija zadnjica

Idem na operaciju sledeće nedelje, mnogi su počeli da me hejtuju, ja ne razumem te ljude, ja to radim sa svojim telom i svaki čovek tako treba da radi, ono što ga čini srećnim. Ja sam se odlučila na to. Neću ja sad od sebe da napravim na nešto ružno, ali to će biti s*ksi i bum, to sigurno hoće. Nisam se savetovala sa Tamarom Đurić, ali idem kod proverenog lekara i doktora. Ja se ne plašim ničega, mislim da je želja jača od straha. A ja sve ono što poželim, to i ostvarim - rekla nam je Marinkovićeva nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Iva

31.08.2023 20:56

Hahahahaha sad je u modi imati cice na guzici Hahahahaha

djole

31.08.2023 21:51

Kad si vec tu razi da i dodaju malo mozga, to i najvise nedostaje

Jana

31.08.2023 22:45

@djole - Njoj ipak treba malo više

Lav

31.08.2023 22:46

I koja ti je sad cena? ...mislim za zadnjicu