MAJA PROVELA NOĆ SA DESINGERICOM! Isplivali šok snimci i fotke, poznati reperi pokušali da SAKRIJU njihovu aferu! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

29.08.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je i zvanično da su Maja Marinković i Dragomir Despić Desingerica zajedno, a sve pokušali da sakriju!

MAJA PROVELA NOĆ SA DESINGERICOM! Isplivali šok snimci i fotke, poznati reperi pokušali da SAKRIJU njihovu aferu! (FOTO)

Foto: instagram.com

Rijaliti zvezdu Maju Marinković već izvesno vreme prati priča da je na Crnogorskom primorju uspela da smuva kontroverznog repera Dragomira Despića, u javnosti inače poznatiji kao Desingerica, a sudeći po najnovijim objavama na društvenoj mreži Instagram, njihova afera je potvrđena, i to od strane prijatelja bivše učesnice "Zadruge".

Naime, Marinkovićeva se sinoć ludo provodila na jednoj privatnoj žurci, a kako se može videti na video klipovima koji su osvanuli po internetu, njoj je društvo pravila i bivša cimerka Žana Omnia, kao i reper Vuk Mob, a na svačije iznenađenje, među njima našao se i treper Igor Panić Nući, za koga se u domaćim medijima već pisalo da je Majin novi dečko.

Međutim, na pomenutoj žurci našao se i Desingerica, ali se on u ovoj ekipi nije snimao, verovatno kako bi izbegao još jedno povezivanje sa rijaliti zvezdom, ali se zato usnimio sa svojim kolegom Nućijem, što ga je odalo da se nalazi na istom mestu, i to u neposrednoj blizini svoje ljubavnice, sudeći da je reper oženjen.

Podsećanja radi, Maja Marinković je nedavno u razgovoru za Republiku govovorila o Dragomiru Despiću, te istakla da između njih dvoje nema ničega, kao i da je trenutno slobodna.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković sa Desingericom

- Stvarno ne znam o čemu se radi, videla sam da se piše o tome, ali ne znam o čemu se radi. Ljudi imaju pravo da pričaju šta žele, ali tu nema nikakve veze. Kada pričamo u množini, nikada nisam imala slučaj da mi neko odoli, ali kada je on u pitanju, tu stvarno nema ništa. Ja sam lepa devojka, bilo bi glupo da nemam dečka. Slobodna sam i spokojna, pronašla sam svoj mir, provodim vreme sa dragim ljudima, samim tim sam zadovoljna sobom - istakla je Maja nedavno za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

Zadruga 6 Zadruga zadruga najnovije zadruga vesti Zadruga 6 najnovije vesti Učesnici Zadruge 6 zadruga 6 učesnici Rijaliti Zadruga zadruga rijaliti Zadruga rijaliti vesti zadruga uživo zadruga republika vesti Zadruga 6 zadruga novo Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga 6 vesti zadruga 6 novo zadruga 6 najnovije zadruga uživo 6 zadruga uživo youtube zadruga live zadruga 6 uživo republika zadruga republika rs zadruga republika zadruga 6 republika rs zadruga 6 Zadruga finale Zadruga superfinale Finalna izbacivanja zadruga 6 uživo sada Finalisti zadruge 6 superfinalisti Zadruge 6 Zadruga pobednici pobednik zadruge 6 najnovije vesti zadruga 6 Zadruga finale 2023 zadruga 7 elita zadruga 7 Zadruga 7 kasting Zadruga 7 najnovije vesti zadruga 7 učesnici ko su učesnici zadruge 7 kada počinje zadruga 7 Maja Marinković maja marinković zadruga Maja Marinković Elita Maja Marinković Zadruga 7 maja marinković instagram Maja Marinković Instagram story maja marinković biografija maja marinković dečko Maja Marinković novi dečko maja marinković slike maja marinković godine maja marinković godište Maja Marinković Desingerica Maja Marinković i Desingerica Desingerica Desingerica i Maja Desingerica i maja marinković Desingerica i Pljugica Desingerica i Pljugica instagram Desingerica i Pljugica nastup Desingerica i Pljugica nastupi Desingerica i Pljugica TikTok Desingerica instagram Desingerica nastup Desingerica koncert Desingerica tiktok Desingerica x Pljugica Desingerica žena Desingerica supruga Dragomir Despić Dragomir Despić Desingerica nući Igor Panić igor panić nucci Igor Panić Nući Žana Omnia Vuk Mob Vuk Mob Instagram

Komentari (3)

Loading
Miki

29.08.2023 09:58

O kome i čemu vi pišete. Koga to interesuje?

Iva

29.08.2023 12:19

Pa to smo znali… nije dobio samo onaj koji je zurio na autobus! 😂😂😂😂

Milan

29.08.2023 13:04

Ova teško retardirana Maja i dalje sebe ubedjuje da je lepa? Majo shvati da si klošarka i muškarcima služiš samo za seks, incest devojko tebe samo iskreno voli tvoj Takomir!?🤮🤮🤮