NUĆI ODGOVORIO MAJI MARINKOVIĆ: Privatan snimak repera govori više od hiljadu reči (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

01.08.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala istina nakon svih spekulacija!

Nedavno se velika prašina digla u javnosti kada je zvezda rijalitija "Zadruga" Maja Marinković, nakon raskida sa bivšim cimerom Bilalom Brajlovićem, svojim izazovnim objavama na društvenoj mreži Instagram javnosti stavila do znanja da je "bacila oko" na popularnog repera Igora Panića Nućija.

Međutim, reper je sada na svom Instagram profilu objavio zanimljiv video, na kom se vidi samo on, ali je očigledno da je pored njega ženska osoba sa crvenim lakom na noktima, a koja mu u jednom trenutku stavlja natpis "rezervisano" na grudi, a kako se mesecima unazad spekulisalo da li je Nući zauzet ili slobodan, po svemu sudeći, ta miserija je sada razjašnjeno.

Podsećanja radi, Maja Marinković je nedavno na Crnogorskom primorju uživala na Nućijevom nastupu, sve vreme gutajući ga pogledom i snimala ga telefonom. Iako se ovim povodom nije oglašavala, reper je u intervju za Republiku istakao da je rijaliti učesnica zgodna, ali da se te večeri nisu upoznali.

- Ja nju ne poznajem, nismo se čak ni upoznali tada, više smo pogledom iskomunicirali. Zgodna je, džaba joj to ako... Nisam je upoznao, sve sledi nekim upoznavanjem i drugim stvarima, ne može na prvu. Možda joj je džaba što je zgodna, a možda i plus - rekao je Nući nedavno za naš portal.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images/M.P.

Maja Marinković i Nući

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading