VRELA PROVOKACIJA MAJE MARINKOVIĆ IZ BUDVE: Zatresla silikonima, pa brutalnom porukom uništila Bilala! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

26.07.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ode ti ribetina", poručila je Maja svom bivšem dečku.

Rijaliti zvezda Maja Marinković je, posle turbulentnog raskida s Bilalom Brajlovićem, sa svojom cimerkom iz rijalitija Slađom Lazić otputovala u Budvu na letovanje, odakle je objavila zavodljivi snimak koji su mnogi doživeli kao opaku provokaciju na račun njenog bivšeg dečka.

Zgodna zadrugarka snimala se u minijaturnom bikiniju bele boje, dok je u jednom plažnom baru, okružena muškarcima, pevala pesmu "Kučketina" Milice Pavlović. Baš zbog teksta ove pesme, mnogi smatraju da je indirektno poslala poruku Bilalu, s kojim je ozbiljno zaratila nakon raskida.

- Da li bi plakao, ode ti ribetina Ili bi slavio? Pukla je kučketina! Da li bi priznao kol'ko si me voleo? Slobodno laži, ma važi - glasi tekst ove pesme.

Inače, Maja je u emisiji "Narod pita" nakon raskida obelodanila deo problema koje je imala s Bilalom i njegovom porodicom, dok su bili u vezi.

Bila sam neprihvaćena u toj porodici od samog starta iz nacionalnih razloga, na prvom upoznavanju pitali su me da pređem u Islam i odreknem se svoje vere, izdržavala sam ga, pare od fanova je uzimao, krio od mene i slao bratu. Kada odem u emisiju pretio mi je sve u dogovoru sa nekim ljudima o kojima ne bih sada, ali ako zatreba imenom ću ih prozvati sve, sa mnom nema igre. Ni na jedno slavlje me nisu zvali, ni dali da dođem jer sam Srpkinja. Taki me je po ko zna koji put spasio svega i zato je najbolji otac na svetu. Opet sam ispala glupa. Ovo je samo deo pakla koji sam vam ukratko ispričala. Ja sam ispala čovek, ali sam očigledno neprihvaćena, jer sam Maja, a ne njihova. Bori je rekao da me pljuje u emisiji, i priča za mene sve najgore, to mi je hvala za sve što sam uradila za njega, a ja ružnu reč o njemu i njegovoj porodici nisam rekla - izjavila je Maja nedavno.

Republika

Foto: E-stock, Instagram.com

Maja Marinković i Bilal Brajlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bili

26.07.2023 17:21

Bilal šeta sa ribetinom kojoj Maja nije ni do gležnja. Ksžu da je osim po kubikaži, ( Maja nema stražnjicu a ova iima ) ,ova devojka i po svemu ostalom daleko ispred Maje. Bilal ne šalje poruke, dakle ne pati, Maja godinama šalje poruke, snimke i pesme Janjušu i Caru. Car šeta sa Alex po Parizu, Ja juš užova sa porodicom na Jadranu, Aleksandra Subotić sa Pecom menja destinacije. A Maja ? Sa Slađom vreba sa kim će se slikati u Budvi (za karijeru veli Taki). Ko je ovde nesretan i pati? Svako leto ista priča sa Majom, uvek je ostave.

Nini

26.07.2023 18:23

A sta trazi ona na Cg primoriju? Mislim, svi znamo sta trazi, ali nas je vrijedjala, nas akcenat, nazvala BRDJANIMA. Bolje joj je da se kupi i ide kuci. Moze joj neko glavu prosut