OSVETA MAJE MARINKOVIĆ BOLI: Sve objavila javno bez cenzure, Bilal se hvata za glavu! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

24.07.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda žestoko uzvratila bivšem dečku!

OSVETA MAJE MARINKOVIĆ BOLI: Sve objavila javno bez cenzure, Bilal se hvata za glavu! (FOTO)

Foto: E-stock, Instagram.com

Rijaliti par šeste sezone "Zadruge" Maja Marinković i Bilal Brajlović nedavno su odlučili da po ko zna koji put stave tačku na svoju vezu, međutim, sada i zvanično. Ipak, umesto da svako krene na svoju stranu, strasti se, po svemu sudeći, sve više zahuktavaju.

Naime, peckanja i iznošenje prljvog veša nastavila su se i nakon kraha romanse, dok je Bilal nedavno otišao korak dalje kada je tokom jednog njegovog video intervjua javno pokazan broj Marinkovićeve. Sada, kako bi se osvetila bivšem, Maja je na društvenoj mreži Instagram javno objavila kontakt njegove majke, Sanele.

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković objavila broj majke Bilala Brajlovića

- Dragi moji, s obzirom da je moj broj telefona javno objavljen bez mog odobrenja, htela bih da bas obavestim da, ukoliko vam toliko trebam, možete me kontaktirati na ovaj broj telefona. Ljubi vas vaša Maja - napisala je rijaliti zvezda, a zatim i objavila broj Sanele Brajlović, Bilalove majke.

Podsećanja radi, kako se navodilo, Brajlović je raskinuo sa Majom zbog njenog ponovnog zbližavanja sa bivšim dečkom, Markom Janjuševićem Janjušom, i to nakon emisije "Narod pita" u kojoj su zajedno gostovali, a posle koje su, kako Bilal navodi, imali intimne odnose.

Republika

Foto: E-stock, ST/Vladimir Lukić

Maja Marinković i Bilal Brajlović

- Laž je da sam imala s*ks sa Janjušem posle emisije, Bilal ima paranoje i halucinacije zbog opojnih supstanci. Može da me tuži, već sam ukapirala da ima dozu tužibabe u sebi. Dao je moj broj telefona javno, ceo dan mi telefon bruji. Biće tuženi svi koji su u tome učestvovali - rekla je Maja nedavno u razgovoru za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mirko

24.07.2023 09:38

Ko nema u glavi, ima u grudima, zadnjici i nogama!😪

skriveni broj

24.07.2023 10:47

Maja i dalje ponižava sama sebe najviše. Janjuš i Car su uvek otvoreno iznosili svoje loše mišljenje o njoj, Car je ponižavao, odbacivao i vraćao kad god je hteo, za Janjuša se hvatala dok je nije oterao ( pričalo se da je Maja imala čak i sudsku zabranu prilaska Janjušu ) a obojica su pričala o Majinim trkama (gola) ulicom, pretnji da će skočiti sa balkona, tuči i grebanju, zaključavanju, lekovima, trojci (u sexu ) i još o mnogo toga za šta je Bilal sada optužuje. Maja ponavlja iste stvari i kako Mića kaže, Maja se nije promenila i teško i da može. Pitam ja sad Maju: Šta ako neko objavi sliku, broj telefona, adresu ili naziv ustanove u kojoj radi Majina mama? Da li je žena (koja je do sada bila pošteđena novinarskih pitanja i iznošenja situacija iz njenog života ) to zaslužila pa da joj se život pretvori u pakao? To je Maja uradila Bilalovoj mami. Srami si Majo, mućni malo glavom koja tebi samo služi da se "klima na ramenima" i ide u propast. Šteta, bila si draga i simpatična, luda i hrabra ali si i neizmerno glupa.