ŠOK PAPARACO FOTKE MAJE MARINKOVIĆ NAKON RASKIDA SA BILALOM: Rijaliti zvezda nervozna i besna, krije se po Beogradu! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

14.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvaćena poptuno uzrujana, bez trunke šminke na licu!

ŠOK PAPARACO FOTKE MAJE MARINKOVIĆ NAKON RASKIDA SA BILALOM: Rijaliti zvezda nervozna i besna, krije se po Beogradu! (FOTO)

Foto: Instagram.com, E-Stock/Časlav Vukojičić

U medijima je kao bomba odjeknula vest da su se Maja Marinković i Bilal Brajlović posvađali, što je potvrdila činjenica da je Maja izbrisala sve zajedničke fotografije sa njim na društvenoj mreži i uklonila ga iz liste pratilaca, a kako se kasnije saznalo, par je definitivno stavio tačku na romansu, te odlučili da svako krene svojim putem.

Nakon skandala i informacije da ju je Brajlović izbacio iz kuće u Sarajevu, Maju smo uhvatili vidno uzrujanu i uznemirenu na ulicama Beograda kako se skriva od javnosti i bliceva fotoaparata.

Iako je pokušala da bude neprimetna, svi pristuni su se okretali za njom, pitajući se zbog čega je neraspoložena, ali ako se u obzir uzme njen raskid sa Bilalom, razlog je prilično jasan. Nakon što je napustila taksi vozilo, Maja je brže-bolje uletela u zgradu gde se nalazi njen frizer i šminker, kako bi se spremila za večerašnje izdanje emisije "Narod pita".

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Maja Marinković paparaco

Podsećanja radi, Marinkovićeva se danas oglasila povodom naprasnog prekida veze, ali nije želela da detaljiše o svom odnosu sa bivšim zadrugarkom.

Ne bih preterano komentarisala tu temu, ja sam trenutno u Beogradu. On je dobar dečko, ne želim ništa loše da kažem za njega, ali mi smo dva sveta, nismo se pronašli u nekim stvarima, ne bih ulazila u detalje - izjavila je tokom današnjega dana Maja.

Republika

Foto: M.P./ATAImages

Maja Marinković i Bilal Brajlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading