MAJA UDARILA NA ALEKS NIKAD JAČE: Uživo na Pinku iznela šok informacije - afera "GRABLJIVICA" (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

07.07.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoke prozive uživo u emisiji!

MAJA UDARILA NA ALEKS NIKAD JAČE: Uživo na Pinku iznela šok informacije - afera "GRABLJIVICA" (VIDEO)

Foto: ATA Images, youtube.com/Zadruga Official

U novom izdanja emisije "Narod pita", voditelj Darko Tanasijević ugostio je bivše učesnike "Zadruge", Maju Marinković i Mikicu Bojanića, a rijaliti zvezda je na samom početku pokazala svoje veštine britkog jezika.

Naime, pobednica šeste sezone Aleksandra Nikolić nedavno je izjavila da će uskoro izdati svoju autobiografiju sa svim detaljima iz svog privatnog života, a Marinkovićeva je uživo u emisiji otkrila da li bi istu pročitala, kada ugleda svetlost dana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Zadruga 6 Narod pita

- Aleksandra Nikolić je rekla da će objaviti svoju autobiografiju. Majo, da li bi kupila tu knjigu - pitao je Tanasijević.

- Ukoliko knjiga bude ličila na onu poput ''Grabljivice'', koju je napisala naša poznata novinarka i spisateljica Simonida Milojković, onda hoću. Verujem da bi se priča poklopila, može tu da bude simpatičnih dešavanja. Bilo je tu vrlo uzbudljivih avantura i dugodovština koje su se odvijale kroz njen život, iako ima samo toliko malo godina, ali zašto da ne, verujem da bi to bila interesantna knjiga - rekla je Maja sa podsmehom u emisiji "Narod pita".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Zadruga 6 Narod pita

Podsećanja radi, Simonida Milojković svojevremeno je napisala knjigu "Grabljivica", koja je zapravo ispovest Violete, devojke koja je iz jednog sela u Srbiji došla u Beograd i postala sponzoruša, a kasnije i prostitutka. Nakon veze sa poznatim kriminalcem i izlaska iz zatvora, ona odlazi u svet i zapošljava se u javnoj kući.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Blanki

08.07.2023 19:59

Maja je zaista zlikovac, kako bi sebe opisala ? Javna prostitutka !?

EJMI

08.07.2023 20:51

Znas ono... kada nisi ni svesna koliko si glupa? Ti prvo moras da naucis da citas pa posle da predjes na tablicu mnozenja...stavila tonu silikona i kofer sminke i umislila da je riba. Devojko pogledaj se ujutro u ogledalo kada ustanes...

Johan

14.07.2023 01:15

Rečee Majaita koja je pijana uskakala u tudje kreete. Ne brukaj Beograd, nego šetaj...tvoje okruženje je Beli potok. Ni kulture,ni vaspitanja, samo nemoral...."tatkova kraljica trotoara"