"IZBO SAM SE U STOMAK, SAV SAM KRVAV" Bilal poslao Maji poruke koje lede krv u žilama, horor u Sarajevu! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

17.07.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula jeziva prepiska!

"IZBO SAM SE U STOMAK, SAV SAM KRVAV" Bilal poslao Maji poruke koje lede krv u žilama, horor u Sarajevu! (FOTO)

Foto: ATAImages, instagram.com/majaamarinkovic

Strasti između bivšeg rijaliti para Maje Marinković i Bilala Brajlovića se, po svemu sudeći, ne smiruju. Iako su odnos završili sa lepim rečima za jedno drugo, to nije dugo potrajalo, te su sada isplivale skandalozne prepiske, a malo je reći da su neke poruke zabezeknule javnost.

Naime, Maja je nakon gostovanja u emisiji "Narod pita" sa Markom Janjuševićem Janjušem doživela pravu dramu, kada ju je bivši dečko poslao pregršt pretećih poruka uznemirujućeg sadržaja, jer je u više navrata naglasio da će presuditi sebi.

- Sada ćete da vidite kako ološ preti i ucenjuje. S obzirom na to da je Boru sinoć molio da me lažno pljuje u emisiji, jer mi je dečko rekao da nema veze s tim. Kako nema svoj telefon, dečko mi je pretio sa broja njegovog menadžera - napisala je Maja, a zatim i objavila sve prepiske sa Brajlovićem. što možete pogledati u galeriji.

Po svemu sudeći, iako su raskinuli, Bilal je Marinovićevoj napravio ljubomornu scenu zbog Janjuša, te je u jednom trenutku rekao da se izbo u stomak, kao i da leži krvav u bolnici.

- Nikad me nećeš naći! J*beš se s njim, je l' sam ja to zaslužio? Halo, jesi li sa njim? Toliko me voliš, baš si se potrudila, nisi jedan dan izrdržala! Sad ću da se ubijem, svega mi na svetu, javi se odmah! Kunem ti se, ubiću se, Alaha mi! Zbogom, Majo - napisao je bivši zadrugar, međutim, tu se nije zaustavio:

Republika

Foto: Wikipedia, printscreen/RTV Pink

Bilal Brajlović, Maja Marinković, Janjuš

- Je l' te nije sramota šta mi radiš?! Javi se... Uzimaju mi telefon, u Hitnoj sam, stomaj sam izbo sav, sve sam s*ebao, sav sam krvav na krevetu u bolnici, a ti se j*beš! Umirem, ne javljaš se drolj*tino, kako te j*be Jaško - pisao je Bilal neprestano, a Maja nije odgovarala na njegove pretnje i pozive.

- Toliko o finom dečku koji je tu noć bio na opojnim supstancama i pod dejstvom alkohola, ja ne želim da ljudi imaju pogrešku sliku o meni. Izvolite primer kako se divan dečko ophodi prema devojci. Dečko je bolesno ljubomoran, ucenjuje me svaki put kada odem u emisiju, a onda dobijam ovakve porule! Ja ružnu reč nisam rekla, ali ako neko misli da sa mnom može da dobije rat, jako se zaj*bao - poručila je Marinkovićeva u svojoj sledećoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: M.P./ATAImages

Bilal Brajlović i Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Titoo

17.07.2023 14:15

Bilalov otac treba sto prije da ga odvoji ali doslovno fizicki odvoji od njegovog menadzera,Ajle,Mirze Vranj .Oni su gurnuli Bilala u pogresan virtualni svijet ,umjesto da je na fakultetu .Otac mu treba oduzeti sve igrice ,poslati na lijecnje ,on treba dobar rad sa psihijatrom.Jako je inteligentan ali ga je drustvo odvelo na pogresan put