KO JE ŽENA ACE BULIĆA KOJA JE PRETILA KAČAVENDI SMRĆU? Zbog biznsimena nije smela da joj fali DLAKA s glave, evo kako izgleda (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

31.08.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva ko je bivša nevenčana supruga Ace Bulića koja je danas pretila Mileni Kačavendi usred Beograda!

KO JE ŽENA ACE BULIĆA KOJA JE PRETILA KAČAVENDI SMRĆU? Zbog biznsimena nije smela da joj fali DLAKA s glave, evo kako izgleda (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, E-stock

U javnosti je poput bombe odjeknula vest da je Mileni Kačavendi, novoj učesnici "Elite", bivša nevenčana supruga biznismena Ace Bulića, Anđela, pretila smrću usred jednog prestoničkog lokala, što je "kuma" Ane Ćurčić odmah prijavila nadležnim organima.

Inače, kako se navodili u domaćim medijima, Bulić je svoju bivšu partnerku navodno ostavio zbog drugoplasirane učesnice šeste sezone "Zadruge", Ane Ćurčić. Portal Republika je po završetku rijalitija došao do Bulićevih fotografija sa Anđelom, kao i do saznanja kakva je njihova romansa bila pre nego što je došlo do njihovog raskola.

Naime, kako smo tada otkrili, Aca je Anđelu držao kao malo vode na dlanu i ništa nije smelo da joj fali. Par je često putovao zajedno, međutim, sve se promenilo preko noći. 

Aca je stvarno bio i ostao šmeker, sa Anđelom je stvarno imao idiličan odnos i nije delovalo da je tu bilo šta izlazilo iz koloseka. Anđela je bila požrtvovana i stvarno je pružala Aci ljubav, kao i on njoj. Ništa joj nije falilo, uvek je imala sve što je poželela, putovali su zajedno, obilazili znamenitosti, stvarno su delovali kao srećan par. Onda se preko noći sve promenilo, što je sve iznenadilo, pa je on ozvaničio vezu sa Anom. To se nekako i očekivalo - kazao je izvor za Republiku.

Republika

Foto: ATAImages

Milena Kačavenda i Aca Bulić

Podsećanja radi, kako je Milena Kačavenda otkrila, ona je u toku današnjeg dana usred jedne prestoničke picerije dobila stravične pretnje smrću od strane Anđele, nekadašnje partnerke biznismena Dragana Ace Bulića, koji je trenutno u ljubavnom odnosu sa Anom Ćurčić. Međutim, kako je Milena istakla, Anđela se tu nije zaustavila, već je zapretila i njenoj deci, kojoj bi svašta moglo da se desi dok je ona u rijalitiju.

- Prijavila sam pretnje policiji! Upala je Anđela, nevenčana supruga Ace Bulića usred picerije. Pretila mi je ako ga pomenem u rijalitiju da razmislim o svom životu, rekla mi je da imam decu i da će se rijaliti završiti i da treba da mislim o tome. Rekla sam joj da od dogovora među nama nema ništa i odmah pozvala policiju da prijavim pretnje. Ne želim da mislim o tome na šta je ona spremna, a to što ja znam i imam da kažem, ja ću i reći. Ne bojim se, ali želim da budem zaštićena. Upravo sam policiji dala izjavu i sad će me ispitati i inspektori o celom slučaju - istakla je Kačavenda za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading