KAČAVENDI PRETI BULIĆEVA NEVENČANA SUPRUGA: Milena opkoljena policijom, hoće da joj SMAKNU DECU?!

Autor: P. R.

Zadruga

31.08.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravični detalji pretnji smrću uoči početka "Elite" - Milena Kačavenda na udaru nevenčane supruge Ace Bulića!

KAČAVENDI PRETI BULIĆEVA NEVENČANA SUPRUGA: Milena opkoljena policijom, hoće da joj SMAKNU DECU?!

Foto: ATAImages

Novoj učesnici "Elite", Mileni Kačavendi, danas je na ulicama naše prestonice, tačnije ispred jednog lokala, pretila bivša nevenčana supruga Ace Bulića, što je ona odmah prijavila državnim organima.

Naime, kako je Kačavenda otkrila, ona je u toku današnjeg dana usred jedne prestoničke picerije dobila stravične pretnje smrću od strane Anđele, nekadašnje partnerke biznismena Dragana Ace Bulića, koji je trenutno u ljubavnom odnosu sa drugoplasiranom učesnicom šeste sezone "Zadruge", Anom Ćurčić. Međutim, kako je Milena istakla, Anđela se tu nije zaustavila, već je zapretila i njenoj deci, kojoj bi svašta moglo da se desi dok je ona u rijalitiju.

- Prijavila sam pretnje policiji! Upala je Anđela, nevenčana supruga Ace Bulića usred picerije. Pretila mi je ako ga pomenem u rijalitiju da razmislim o svom životu, rekla mi je da imam decu i da će se rijaliti završiti i da treba da mislim o tome. Rekla sam joj da od dogovora među nama nema ništa i odmah pozvala policiju da prijavim pretnje. Ne želim da mislim o tome na šta je ona spremna, a to što ja znam i imam da kažem, ja ću i reći. Ne bojim se, ali želim da budem zaštićena. Upravo sam policiji dala izjavu i sad će me ispitati i inspektori o celom slučaju - istakla je Kačavenda za Pink.rs.

Republika

Foto: Republika TV, Instagram.com, ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić, Milena Kačavenda, Aca Bulić

Podsećanja radi, Milena Kačavenda je jedna od retkih imena koje je za sada potvrđeno da će naći u "Eliti". Inače, Milena je u javnosti postala poznata kao "kuma" i dugogodišnja prijateljica Ane Ćurčić, međutim, po njenom izlasku iz rijalitija, sve se naprasno promenilo. "Kume" su zaratile, a sukob i provokacije ne prestaju ni dan-danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

31.08.2023 22:05

Šta je ovo!? Umesto da hvata za gušu Ćurku što joj je preotela nevenčanog supruga ona preti Kumi. Ko koga ovde ....!?