DESINGERICA ULAZI U ELITU: U jeku afere sa Majom Marinković, reper završio na TAJNOM RAZGOVORU sa produkcijom, traži cifru od koje BOLI GLAVA

Autor: P. R.

Zadruga

31.08.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su uslovi ulaska najkontroverznijeg repera u Zadrugu!

DESINGERICA ULAZI U ELITU: U jeku afere sa Majom Marinković, reper završio na TAJNOM RAZGOVORU sa produkcijom, traži cifru od koje BOLI GLAVA

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Dragomir Despić Desingerica

Sedma sezona rijalitija "Zadruge" koja će ove godine skromno nositi naziv "Elita", počeće sa emitovanjem 2. septembra od 21 čas, a kako se spekuliše u domaćim medijima, na imanju u Šimanovcima bi se mogao pojaviti i kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, za kojeg se već danima unazad spekuliše da je u aferi sa starletom Majom Marinković.

Naime, kako se navodi, Desingerica je već pregovarao sa produkcijom oko ulaska u "Elitu", a kada je upitan da tu informaciju prokomentariše, reper je bio iznenađen.

- Znam ko je to pomenuo. Meni se to ne radi, ali za neku cifretinu, možda bih to i uradio. Voleo bih da mi ne daju te pare koje tražim - istakao je Despić, te istakao da se u zatvorenom prostoru verovatno ne bi snašao:

Republika

Foto: ATA Images/M.M.

Desingerica

- Bio bih spaljen tamo sve vreme, napravio bih s**nje od sebe - iskreno je priznao Desingerica, prenosi Telegraf.

Rijaliti zvezdu Maju Marinković već izvesno vreme prati priča da je na Crnogorskom primorju uspela da smuva kontroverznog repera Dragomira Despića Desingericu, a nedavno su podgrejali ove spekulacije kada su zajedno proveli noć na jednoj privatnoj žurki, zbog čega je, kako je Republika prva pisala, njegova supruga Nevena napravila haos u porodičnom domu.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/ST/Nikola Mutić. Printscreen

Desingerica i Maja Marinković

- To je izbio haos nakon te žurke, Nevena je imala izliv besa i ljubomore zbog Maje, pa je tražila i papire za razvod valjda, jer više nije htela da trpi da je tako tretira i da je ljudi ispituju oko toga šta se desilo. On neće ništa da komentariše, posle toga su se i smirili. Maji nije dovoljno ono što se desilo u Budvi sa Afrikom, pa se ponavlja ova istorija. Oženjeni definitivno imaju pik neki na Maju, a i ko ne bi imao, kad izgleda kako izgleda - otkrio je izvor nedavno za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

Zadruga 6 Zadruga zadruga najnovije zadruga vesti Zadruga 6 najnovije vesti Učesnici Zadruge 6 zadruga 6 učesnici Rijaliti Zadruga zadruga rijaliti Zadruga rijaliti vesti zadruga uživo zadruga republika vesti Zadruga 6 zadruga novo Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga 6 vesti zadruga 6 novo zadruga 6 najnovije zadruga uživo 6 zadruga uživo youtube zadruga live zadruga 6 uživo republika zadruga republika rs zadruga republika zadruga 6 republika rs zadruga 6 Zadruga finale Zadruga superfinale Finalna izbacivanja zadruga 6 uživo sada Finalisti zadruge 6 superfinalisti Zadruge 6 Zadruga pobednici pobednik zadruge 6 najnovije vesti zadruga 6 Zadruga finale 2023 zadruga 7 elita zadruga 7 Zadruga 7 kasting Zadruga 7 najnovije vesti zadruga 7 učesnici ko su učesnici zadruge 7 kada počinje zadruga 7 Elita Elita vesti Elita najnovije vesti Zadruga 7 Elita najnovije vesti Zadruga 7 vesti Zadruga Elita zadruga elita najnovije vesti Desingerica Desingerica biografija Desingerica i Maja Desingerica i maja marinković Desingerica i Pljugica Desingerica x Pljugica Desingerica i Pljugica nastup Desingerica i Pljugica nastupi Desingerica instagram Desingerica koncert Desingerica nastup Desingerica supruga Desingerica žena Desingerica tiktok Dragomir Despić Dragomir Despić Desingerica Maja Marinković maja marinković instagram Maja Marinković Instagram story maja marinković biografija maja marinković zadruga Maja Marinković Zadruga 7 Maja Marinković Elita Maja Marinković pre i posle Maja Marinković Desingerica Maja Marinković i Desingerica Desingerica Zadruga Desingerica Zadruga 7 Desingerica Elita

Komentari (2)

Loading
Iva

31.08.2023 23:20

”Kad izgleda , kako izgleda” ? ? Hahahahaha 😂😂😂

vuk

01.09.2023 09:02

Zanimanje bivsa zadrugarka.