PROCURIO SCENARIO ZA ZADRUGU 7, SVE OTKRIVENO ŠTA ĆE SE DESITI U ŠIMANOVCIMA: OVAJ frajer će ZAPROSITI Maju Marinković! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.07.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo tajni plan Maje Marinković!

PROCURIO SCENARIO ZA ZADRUGU 7, SVE OTKRIVENO ŠTA ĆE SE DESITI U ŠIMANOVCIMA: OVAJ frajer će ZAPROSITI Maju Marinković! (VIDEO)

Foto: Ilustracija

Još malo je ostalo do početka nove rijaliti sezone ,,Elita", a već nedeljama unazad se spekuliše o imenima koja će se naći na imanju u Šimanovcima. I dok se nagađa o imenima ,,Elite", Republika otkriva da će bivši zadrugar Boža Džons ući na imanje, sa zadatkom da oženi Maju Marinković

Foto: Republika.rs/O. Bogdaanović

Boža Džons

 

Podsetimo, Maja je pred našim kamerama otkrila da postoji mogućnost da uđe u novu sezonu rijalitija, ali nije želela mnogo da komentariše, želeći da ostane misteriozna.

U Intervju za Republiku, Boža je otkrio da vrlo često i Majinom ocu, Takiju Marinkoviću zna da kaže da želi da mu bude zet jednog dana.

- Ja i Takiju kažem nekad u šali da bih voleo da mu budem zet - rekao je Boža za Republiku, pa dodao da će u rijalitiju ,,Elita" oženiti Maju:

- Ko zna šta će da se desi, videćemo šta će biti, za sada smo samo dobri drugari. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading