CAR ZADAO ANĐELI FINALNI UDARAC: Gore društvene mreže zbog ovog Filipovog poteza, isplivao SAV PRLJAV VEŠ!

Autor:

Zadruga

21.07.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car i Anđela Đuričić otkopali ratne sekire!

CAR ZADAO ANĐELI FINALNI UDARAC: Gore društvene mreže zbog ovog Filipovog poteza, isplivao SAV PRLJAV VEŠ!

Foto: ATAImages

Anđela Đuričić i Filip Car

Nakon što se Anđela Đuričić sprijateljila sa Natašom Moskvom, koja je obelodanila prepiske i kompletnu istinu o muvanju sa Filipom Carem, on je okrenuo drugi list, pa stavio tačku na prijateljstvo sa Anđelom.

- Filip je jako besan na Anđelu zbog ove pakosti. Tamo u rijalitiju se borio sam protiv svih zbog nje, a ona mu ovako vraća. Sa Aleksandrom je sve kako treba, nisu uspele da mu poljuljaju vezu, ali on posle ovoga ne želi Anđelu ni da vidi. Kaže "Jedini sam koji je branio, a ona sada želi da me razdvoji od Aleks" - govori za Svet izvor blizak Filipu.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc, Republika

 

Iako Anđela nije odgovarala Filipu, niti se oglašavala na ovu temu, jedan detalj ih je odao. Naime, oni su otpratili jedno drugog sa Instagrama, gde su se redovno "lajkovali", čime su sada potvrdili da je na njihov odnos stavljena tačka. Kako je Car i sam izjavio, Anđela pokušava da mu uništi vezu sa Aleksandrom Nikolić, iako joj je on bio prijatelj.

Da podsetimo, kako su mediji već pisali, Anđela i Filip imali su i nešto više od prijateljstva, zbog čega i nije čudno da Đuričićeva želi da se umeša u njegovu vezu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading