REŠIO ANĐELU, ZVEZDANA I KARIĆA, SAD BI U ZADRUGU 7: Čuveni tiktoker očitao Caru bukvicu, pa priznao da želi da uđe u "Elitu"

Autor:

Zadruga

20.07.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni tiktoker želi da uđe u "Zadrugu 7" i pokaže drugačije ponašanje

REŠIO ANĐELU, ZVEZDANA I KARIĆA, SAD BI U ZADRUGU 7: Čuveni tiktoker očitao Caru bukvicu, pa priznao da želi da uđe u "Elitu"

Foto: Ilustracija

Tiktoker Makedonija, koji redovno kritikuje bivše zadrugare na društvenim mrežama i uči ih lepom ponašanju, odlučio je da uđe u "Zadrugu", kako bi im pokazao da je manji, kako kaže, ološ od njih. On je ovo otkrio u "lajvu" sa Filipom Carem, sa kojim se prepirao.

Republika

Foto: Instagram.com, TikTok.com

Car i Makedonija

- Ovo ti je j*beno, nije ti TikTok to, nego ono što sam ja rekao - rekao je Car i pokazao na glavu.

- Da si ti uradio jednom, da li si se pokajao ili ne, to nikog ne zanima. Ali drugo je kad svaki dan ponavljaš delo, ti si nepopravljiv lik. Svaki put si u "Zadruzi". Sk*rči ti se jedna, pa ideš na drugu i tako. Došao sam da vas malo razmlatim i da kažem da ne ide tako. Ono što ti radiš, više boli... Više boli to psihičko nasilje, nego šamar - istakao je tiktoker.

- Nisam skontao - dodao je Filip.

Republika

Foto: Instagram.com, TikTok.com

Car i Makedonija

Inače, ovaj tiktoker je blokirao Zvezdana Slavnića, Anđelu ĐuričićStefana Karića zbog stvari koje su pokazali u rijalitiju i odlučio da sa njima nema "lajv" mečeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Boki

21.07.2023 04:31

Ovaj opet nije skontao