ZVEZDAN NA UDARU ŠKALJARSKOG KLANA: Zbog Anđele dobija jezive poruke koje lede krv u žilama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javno priznanje Zvezdana Slavnića da zbog Anđele Đuričić dobija opomene od "škaljarca" koje lede krv u žilama!

ZVEZDAN NA UDARU ŠKALJARSKOG KLANA: Zbog Anđele dobija jezive poruke koje lede krv u žilama!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kontroverzni zadrugar Zvezdan Slavnić potvrdio je pisanja Republike kada je javno priznao da je od "škaljarca" dobio jezive pretnje zbog njegove bivše devojke Anđele Đuričić. Bivši robijaš je priznao tokom uključenja u "lajv" na društvenoj mreži Tik-Tok da mu je zabranjeno da priča o Crnogorki.

Naime, kao što je naš portal već pisao, Anđela je pre dve nedelje stigla u Beograd u pratnji dečka "škaljarca" koji je Slavniću poslao ekipu da bi pokupila Anđeline stvari iz Mokinog stana. Nakon toga je ostavio svoje ljude da motre na Zvezdana i Anđelu, a on se zbog poslovnih obaveza vratio u Crnu Goru. Sada je Zvezdan potvrdio da više nigde ne sme da pominje Đuričićku u bilo kom kontekstu inače mu se ne piše dobro.

- Dobio sam poruku od jednog dečka da je ne pominjem u lajvu. Ne smem o njoj ništa ružno da pričam, u stvari, zabranjeno mi je da bilo šta pričao o njoj - rekao je Zvezdan i potvrdio naša pisanja da je dobio pretnje od "škaljarca", te nastavio na temu da ne sme ni reč više da kaže o Crnogorki, a kamoli da se vidi s njom:

Republika

Foto: TikTok.com

Zvezdan Slavnić TikTok

- Koliko znam, nisam to uradio. Ljudi, džabe mi prete kada ja o Anđeli ni reč ružno nisam rekao. Sad me dobro slušajte, 30 dana sam ćutao. Verujte mi, ćutao sam i evo sada ću da vam kažem da nećemo više da je pominjemo. Neću je više nikada pomenuti iako ništa loše nismo nikada rekli o njoj, ali vidite, ni to im ne odgovara. Taj momak mi šalje poruke da ne želi da čuje više da ja njeno ime izgovaram. Uvek sam je branio, ali Anđela je tražila tom dečku da mi kaže da je više ne uzimam u usta i tako će i biti.

Inače, Anđela je takođe potvrdila da ne sme kod Slavnića. Čim je stigla u Srbiju, odmah je istakla da se sa Zvezdanom neće videti.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

- U Beogradu sam u odvojenom stanu. Ne idem kod Zvezdana niti ćemo se videti. Moje stvari su uzete iz stana. Po njih je išao onaj koji je i trebao, tako da su sve stvari uzete - rekla je ona nedavno.

Podsećamo da se Anđela bahati gde stigne pošto joj dečko čuva leđa. Ona je nedavno u Nikšiću napravila saobraćajni prekršaj, zbog čega je došla i u sukob s policijskim službenicima koji su pošli da joj pišu kaznu. Tada je napravila dramu, počela da viče toliko da su ljudi iz okolnih lokala izašli da vide šta se događa, a kada je videla da joj to ne prolazi, zvala je svog dečka "škaljarca" da joj pomogne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kako se zove

19.07.2023 07:44

Pa ovaj, mislim, kako se zove, Andjela se ipak videla sa, kako se zove, sa mnom itd itd