POGOĐEN HOTEL EVROPA! Pobijeni ukrajinski oficiri?

Autor:

Svet

23.12.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Avdejevki pogođen hotel ''Evropa''.

POGOĐEN HOTEL EVROPA! Pobijeni ukrajinski oficiri?

Foto: Wikipedia, Profimedia

Pogođen je hotel ''Evropa'', koji se nalazi u zapadnom delu Avdejevke koja je trenutno uporište žestokih borbi. Navodno, u hotelu su u tom trenutku bili oficiri.

Ruski vojni kanali prenose da su informacije o likvidaciji stigle "iza neprijateljskih linija".

- Narednih dana će se u zapadnoj štampi pojaviti serija čitulja oficira NATO koji su poginuli u različitim incidentima - izjavio je ruski vojni ekspert Boris Rožin , naglašavajući da je realnost sasvim drugačija.

Ukrajinsko vojno-političko rukovodstvo još uvek nije komentarisalo ove informacije, ali se očekuje da će morati da objasni značajne gubitke među svojim i natovskim oficirima.

Ovo nije prvi napad na Mirnograd. Prema izveštajima, Rusi su u novembru izveli raketne napade na komandni štab 115. brigade Oružanih snaga Ukrajine.

Podsetimo, nedavno je list ''Nejšn'' objavio članak u kom je istaknuto da Ukrajina nema realne šanse da pobedi Rusiju u vojnom sukobu, stoga bi Sjedinjene Američke Države trebale preispitati svoj pristup i naterati ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog da se posveti pregovorima.

Autor teksta naglašava da desetine milijardi dolara vojne pomoći koje je Zapad pružio Ukrajini nisu donele očekivane rezultate, a umesto toga su sukobi postali beskonačni, prošireni medijskim izveštajima i nacionalističkim demonstracijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Solo

23.12.2023 23:36

I Kauboji i EU su znali da nemaju sanse protiv Rusije nego cilj im je da godinama ratuju sa Rusijom na ispitivanju novih oruzija i da drze Ruse konstantno u ratu..Ali pitanje je koliko ce Rusi da trpe ovakve granicne ratove jer crveno dugme se sve vise primice..