MANIJAK BACIO DEČAKA (10) SA MOSTA, A MUČENU DEVOJČICU VUKAO ZA KOSU DO IZNEMOGLOSTI! Tvrdi da su ga isprovocirali - brani se da je veliki NACIONALISTA!

Autor:

Svet

03.09.2023

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident je eskalirao kada je muškarac prvo povukao za kosu jednu devojčicu.

MANIJAK BACIO DEČAKA (10) SA MOSTA, A MUČENU DEVOJČICU VUKAO ZA KOSU DO IZNEMOGLOSTI! Tvrdi da su ga isprovocirali - brani se da je veliki NACIONALISTA!

Foto: pixabay.com

Nemačka policija intenzivno traga za muškarcem (40) koji je navodno bacio 10-godišnjeg ukrajinskog dečaka sa mosta pod obrazloženjem da "govori ukrajinski". Incident se dogodio u gradu Einbeck u Južnoj Saskoj.

Prema policijskim izveštajima, napadnuti dečak se igrao s drugom ukrajinskom decom na mostu iznad Muhlenkanala. Muškarac u svojim 40-ima pridružio se grupi i obratio im se na ruskom jeziku. Navodno, optuživao je decu što govore ukrajinski i povezivao njihov jezik s izazivanjem rata.

Incident je eskalirao kada je muškarac prvo povukao za kosu jednu devojčicu, a zatim bacio 10-godišnjeg dečaka preko ograde mosta u kanal. Dečak je pretrpeo ozlede na glavi i levom stopalu i prebačen je u bolnicu, ali je kasnije pušten na kućno lečenje.

Nemačka policija je pokrenula intenzivnu potragu za napadačem i izdala poternicu. Državno tužilaštvo je otvorilo istragu zbog pokušaja ubistva iz nehata i ocenjuje da je napad motivisan politikom. Incident ukazuje na potrebu za ozbiljnim istraživanjem i sankcijama protiv počinilaca sličnih etnički motivisanih napada.

- Dečak je udario u metalne nosače ispod ograde mosta, pri čemu je zadobio ozlede glave i levog stopala - rekao je zamenik tužioca dodajući kako je dečak odveden u bolnicu iz koje je kasnije pušten.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading