KO JE OD NJIH BOLESTAN? Pitali su Argentinca o VELIKOJ TROJCI, planeta u NEVERICI posle njegovog odgovora!

Autor:

Sport

22.10.2021

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinski teniser Leonardo Majer dao je izjavu koja je izazvala veliku buru u svetu tenisa.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ilustracija Đokovića, Federera i Nadala

Argentinac je govorio o mentalnim problemima vrhunskih igrača, a uveren je da su se sa njima suočili i članovi tzv. Velike trojke, Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal.

- Mnogima se to dešava, ali ne govore svi o tome. Gledao sam dokumentarac Mardija Fiša u kome ga pritisak u SAD tera da nastavi tradiciju te zemlje u tenisu i koliko utiče sve to njegov život, u čemu sam video i sebe. Mnogo puta teniser mora da bude mašina i robot, a mi smo ljudska bića - počeo je Majer, pa dodao:

Volim da se vratim u Argentinu, pojedem lizalicu, tortu, mi smo normalni. U tenisu ulazite u veliki balon i ogromnu brznu života. Neki izdrže više, zavisi od ličnosti. Pogledajte slučaj Federera, ima 40 godina i nije neverovatan zato što igra, već što je toliko godina izdržao.

On se posebno bavio trojicom najvećih u istoriji tenisa.

Svake godine su sve više u vrtlogu, pritisak je veći i oni nastavljaju. Uveravam sve da su se Federer, Đoković i Nadal osećali loše, ali su uspeli da izađu - zaključio je Leonardo Majer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading