INTERNACIONALAC U BEOGRADSKOM NIŽELIGAŠU: Reči fudbalera iz Surinama o ljudima iz Srbije koje će se prepričavati! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.11.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već je dobio i nadimak koji rado koristi.

INTERNACIONALAC U BEOGRADSKOM NIŽELIGAŠU: Reči fudbalera iz Surinama o ljudima iz Srbije koje će se prepričavati! (VIDEO)

Foto: FK Rekreativo 011

Prelazni rok trenutno nije na snazi, ali klubovi imaju mogućnost da angažuju fudbalere koji su bez angažamana, i upravo je to iskoristio član Međuopštinske lige Beograd (grupa A).

Republika

Fudbalski klub Rekreativo 011 osnovan je 2013. godine i od tada se takmiči u međuopštinskom rangu, rezultati su varirali od sezone do sezone, a trenutno ekipa pruža nešto slabije rezultate.

Rekreativo 011 je na dosadašnjih deset ligaških mečeva sakupio samo jedan bod, što ga trenutno smešta na poslednju poziciju na tabeli, odmah iznad nalazi se sastav 13. Maja iz Zemuna koji ima jedan bod više, dok je prvi sledeći tim na šest bodova udaljenosti. Pred domaćom publikom igrači su u par navrata bili blizu dosta boljeg rezultata, ali je ipak njihov stadion i dalje bez osvojenih bodova.

Sa večernjeg treninga na društvenim mrežama je objavljen video zapis koji se svideo mnogim simpatizerima kluba, ali je isti sigurno obradovao i mnoge zaljubljenike u fudbal. Po prvi put, klub ekipa "R011" će u svojim redovima imati fudbalera iz Surinama.

 

 

Reč je o Sivianu Alfonsu koji je došao u Beograd pre pet godina kao stipendista Medicinskog fakulteta u glavnom gradu u našoj zemlji. Alfonso se fudbalom bavio profesionalno u svojoj domovini, igrao je i za reprezentaciju u kategoriji U17. 

Alfonso je u redovima Rekreativa stigao za početak kako bi trenirao, a sigurno da će uprava kluba razmotriti i mogućnost da angažuje fudbalera iz Surinama, možda će baš njegov potpis preokrenuti prvenstvo za ekipu, koja trenutno ne stoji baš najbolje u istom. 

Tim Rekreativa predstojećeg vikenda dočekuje aktuelnog lidera na tabeli, sastav Novog Beograda koji sa još dva tima deli prvo mesto u ligi sa 23 osvojena boda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading