LOKALNI DERBI: Stari Drugari dočekuju ekipu iz Kadine Luke!

Autor:

Sport

03.11.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oba tima se nalaze u seriji dobrih rezultata.

LOKALNI DERBI: Stari Drugari dočekuju ekipu iz Kadine Luke!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru 12. kola Međuopštinske lige Kolubara (grupa Zapad) sastav Starih Drugara iz Ljiga ugostiće ekipu Rajac (Kadina Luka), utakmica je zakazana za nedelju, 5. novembar od 11 časova. 

Republika

Sportski kolektiv Starih Drugara osnovan je 2014. godine, i ove sezone je započeo svoju sedmu takmičarsku godinu u međuopštinskom rangu, u kojem u poslednje tri godine zauzima poziciju pri samom vrhu tabele. Trenutno se tim iz Ljiga sa 20 osvojenih bodova nalazi na četvrtom mestu u ligi, sa šest bodova zaostatka za liderom.

Zaniljiva činjenica jeste da je tim Starih Drugara na domaćem terenu na šest mečeva osvojio osam bodova (skor 2-2-2), dok je sa pet gostovanja doneo 12 bodova. Na poslednjih pet mečeva ekipa se nalazi u dobroj formi, zabeležena su tri trijumfa uz po jedan remi i poraz.

Republika

Foto: FK Stari Drugari

Najavni poster

Nedeljni gost na stadionu "Ćućin" u Ljigu biće tim iz Kadine Luke, koji se sa 15 osvojenih bodova nalazi na sedmoj poziciji na tabeli. Prošlogodišnji član Kolubarske okružne lige ne uspeva trenutno da istakne kandidaturu za najviši plasman, učinak od četri trijumfa, isto toliko poraza, uz tri remija nije dovoljan za gornji deo tabele.

Kada je reč o gostovanjima, fudbaleri Rajca su sa pet mečeva van svog terena, doneli isto toliko bodova. Zabeležen je jedan trijumf uz dva remija, dok su u dva navrata praznih šaka išli kući. 

Poslednji dueli ova dva tima igrani su u sezoni 21/22, i tada je rezultat u oba meča bio isti, 2:2. 

Stari Drugari (Ljig) - Rajac (Kadina Luka)

Nedelja, 5. novembar od 11 časova

Stadion "Ćućin" Ljig

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading