DOGOVOR JE POSTIGNUT NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: Dimitrijeviću je poverena misija "ekspresan povratak u viši rang"!

Autor:

Sport

24.06.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli sa novim trenerom u nižem rangu.

DOGOVOR JE POSTIGNUT NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: Dimitrijeviću je poverena misija "ekspresan povratak u viši rang"!

Foto: FK Partizan Uljma

Prvi deo prvenstva je "skupo koštao" klub, i nešto bolji rezultati u drugom delu šampionata nisu doprineli opstanku u ligi.

Republika

Posle osam vezanih sezona u Područnom fudbalu, ekipa ide u niži rang, i ciljevi uprave kluba su već postavljeni. Partizan želi da se ekspreno vrati u dobro poznato društvo, ali će na tom putu biti bez dosadašnjeg šefa stručnog štaba, Ljubiše Ilića, o čijem smo odlasku pisali pre par dana.

Crno-beli iz Uljme su nedavno završenu sezonu u PFL-u Pančevo završili na pretposlednjoj poziciji na tabeli, što ih je dovelo do silaska u Drugu južnobanatsku ligu. Partizan je zimsku pauzu proveo na 13. poziciji sa isto toliko osvojenih bodova, tokom prolećnog dela dodali su sedam bodova više, ali to nije bilo dovoljno za opstanak u ligi.

Uprava kluba je brzo reagovala i sklopila je dogovor sa Nemanjom Dimitrijevićem, koji će povesti crno-bele na putu ka zacrtanom ekspresnom povratku u viši rang takmičenja. Dimitrijeviću je predviđana blistava igračka karijera, ali je zbog povrede, ipak odlučio da se povuče sa travnate podloge i da svoju sreću potraži pored terena, na klupi. 

Republika

Foto: FK Partizan Uljma

Promocija Nemanje Dimitrijevića

Dimitrijević je već bio angažovan u nekoliko klubova, i sada je odlučio da prihvati veliki izazov u redovima Partizana i da pokuša da ostvari zacrtane ciljeve. U klubu su očekivanja sa novim trenerom velika, imajući u vidu da su dobro upoznati sa radom Nemanje kao šefa stručnog štaba. Dogovor o saradnji je postignut na obostrano zadovoljstvo, što je dodatni "bonus". 

Partizan će sledeće sezone uzeti učešće u Drugoj južnobanatskoj ligi (grupa Istok), čiji je prvak bio 2015. godine, kada je i izboren plasman u Područnu fudbalsku ligu Pančeva. Glavni cilj novog trenera će biti sigurno povratak u viši rang, ali pre svega treba oformiti igrački kadar koji će biti konkurentan za sam vrh u južnobanatskoj "Segundi".

BONUS VIDEO:  


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading