DOKAZ ODLIČNOG RADA: Preko Srpske lige do ugovora u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji!

Autor:

Sport

24.06.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki trud, kako kluba, tako i samog igrača je primećen od strane superligaša!

DOKAZ ODLIČNOG RADA: Preko Srpske lige do ugovora u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji!

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

Povratak na najveću fudbalsku pozornicu ostvaren je iz trećeg ranga takmičenja.

Republika

Fudbalski klub Budućnost Krušik 2014 redovan je učesnik Srpske lige Zapad, u nedavno završenoj sezoni zauzeli su deobu sedme pozicije na tabeli sa 37 osvojenih bodova. Imajući u vidu da je tim iz Krušika prošle godine na kratko bio van srpskoligaškog karavana, ali je isto tako i ekspresno izboren povratak osvajanjem prvog mesta u Kolubarsko-mačvanskoj zoni, ovaj rezultat se može računati kao dobar.

Pojedini igrači iz redova Budućnosti zapali su za oko timovima iz Prve lige Srbije, pa čak ima interesovanja i iz najjačeg ranga takmičenja u našoj zemlji. Svakako dobar pokazatelj da se u ekipi iz Krušika kvalitetno radi, ali to ima i svoju "negativnu stranu", klubovi iz višeg ranga su dosta primaljiviji i platežno sigurno moćniji.

Danas je superligaš iz Ivanjice objavio da je dogovorio saradnju sa Stefanom Tešićem (21), sada već bivšim igračem Budućnosti Krušik. Radi se o igraču koji igra na poziciji desnog beka, ali mu nije strano odrađivanja zadataka i u centru odbrane. Proteklih godinu dana je igrao u Srpskoj ligi Zapad, ali već ima iskustva igranja i u najjačem rangu u našoj zemlji. 

Republika

Foto: FK Javor Matis

Stefan Tešić na promociji u Javoru

Tešić je karijeru započeo upravo u Krušiku, kasnije je bio član Voždovca, gde je nakon mlađih kategorija poslat na kaljenje u redove Smedereva, nakon pozajmice od šest meseci, Stefan se vraća na krov tržnog centra, odakle odlazi u Valjevo. Partijama u redovima Budućnosti izborio se za priliku da se opet pokaže u najjačem rangu u našoj zemlji. 

Ekipa Javor Matisa je prošle sezone nakon ligaškog dela prvenstva "otšla" u plej-aut, odnosnu u grupu za opstanak u ligi. Tim iz Ivanjice je u grupi od osam sastava, zauzeo četvrto mesto na tabeli, što je bilo dovoljno da se izbori igranje Super lige i u takmičarskoj 2023/2024. godini.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading