ZAPOČETA JE REKONSTRUKCIJA IGRAČKOG KADRA: Čisti papiri su uručeni petorici igrača!

Autor:

Sport

24.06.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiglo je i priznanje za trenera Đokića.

ZAPOČETA JE REKONSTRUKCIJA IGRAČKOG KADRA: Čisti papiri su uručeni petorici igrača!

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Ostvaren je istorijski rezultat u vojvođanskom "Jugu" i sada je na upravi da se isti ponovi i sledeće sezone, a sigurno su neke ambicije i da se nadmaši.

Republika

Tim iz Donjeg Tovarnika je u poslednjoj decini prošao put od Opštinske lige Pećinci do Vojvođanske lige Jug, gde se takmiči sa velikim uspehom u poslednje četiri sezone. U nedavno završenoj takmičarskoj godini Sloboda je zauzela visoko četvrto mesto, što je najbolji plasman u aktuelnom rangu. 

Prvi deo šampionata Sloboda je završila na sedmoj poziciji sa 23 osvojenih bodova, dok je učinak iz jesenjeg dela u toku proleća nadmašane za deset bodova. Odlične partije od starta nastavka prvenstva dovele su tim do druge pozicije po broju osvojenih "prolećnih" bodova, odmah iza prvaka, a to je donelo i laskavu titulu treneru Đokiću.

Šef stručnog štaba Slobode, Miloš Đokić izabran je za trenera proleća u Vojvođanskoj ligi Jug. Tokom drugog dela prvenstva zabeležen je učinak od 10 trijumfa, tri remija i dva poraza, u tom periodu je napravljena i serija od 11 mečeva bez poraza, odnoso osam vezanih trijumfa, što je u velikoj meri doprinelo proboju u sam vrh tabele.

Republika

Foto: FK Sloboda Donji Tovarnik

Strateg Slobode Miloš Đokić

Uprava kluba je nakon veoma uspešne sezone sela za pregovarački sto sa igračima, i epilog pregovara bio je odlazak pet fudbalera, koji su slobodni u izboru nove sredine. Saša Glišić (mandat u klubu dve godine), Nikola Grujić (šest meseci), Aleksandar Dragojević (godinu dana), Miloš Mandić (šest meseci) i Branislav Krompić (dve i po godine), su dobili čiste papire.

Klub sada zajedno sa trenerom Đokićem radi na dodatnoj analizi sezone, kako bi se uvidelo koje pozicije treba dodatno ojačati i koji profil igrača je potreban kako bi se određene "mane" pokrile.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading