PROSTORA ZA KALKULACIJE NEMA: Iz Goloboka poručuju: "Popravnog više nema, nazad takođe, dole nećemo"!

Autor:

Sport

24.06.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipe Pobede i Poleta (Trnovče) igraju za opstanak u ligi!

PROSTORA ZA KALKULACIJE NEMA: Iz Goloboka poručuju: "Popravnog više nema, nazad takođe, dole nećemo"!

Foto: FK Pobeda Golobok

U okviru poslednjeg kola Podnavske okružne lige ekipa Pobede iz Goloboka ugostiće sastav Poleta (Trnovče), utakmica se igra u nedelju, 25. juna sa početkom od 18 časova. 

Republika

Domaćin nedeljnog duela je pre dve sezone ispao iz okružnog ranga, ali je prošle godine osvajanjem Jaseničke opštinske lige izborio ekspresan povratak u dobro poznato društvo. Zimsku pauzu je tim iz Goloboka proveo na 13. poziciji sa 14 osvojenih bodova, ali je od starta nastavka prvenstva zaigrao dosta bolje.

U poslednje kolo sastav Pobede ulazi sa 38 osvojenih bodova, što je dovoljno za deobi 12. pozicije na tabeli. Opstanak u ligi i dalje nije obezbeđen, pa će domaćin sutrašnjeg duela biti pod imperativom pobede. Na poslednjih pet ligaških mečeva tim iz Goloboka ima učinak od dva remija, isto toliko poraza i jednog trijumfa.

Iz redova Pobede su povodom meča poslednjeg kola poručili:

- Moramo da pobedimo da bi smo ostali u ligi, nema prostora za kalkulacije. Posle loše jeseni, zbili smo redove, trenirali, patili i radovali se zajedno i došli smo u situaciji gde sve zavisi ono nas. Pred našim navijačima rešavamo pitanje opstanka, što u velikoj meri može biti prednost za nas. Većeg motiva da navijači dođu i da nas podrže u velikom broju nema, obećavamo borbu do poslednjeg atoma snage. 

Republika

Foto: FK Pobeda Golobok

Teren u Goloboku je spreman za meč odluke

U nedelju će na stadionu u Goloboku uloga gosta pripasti sastavu Poleta, koji je baš kao i njihov predstojeći rival dosta bolje partije pružio u nastavku prvenstva, u odnosu na prvi deo. Trenutno se ekipa sa 40 osvojenih bodova nalazi na deobi devetog mesta u ligi, ali je gužva u donjem domu velika, pa je opstanak takođe i dalje otvoreno pitanje.

Tim Poleta je na gostovanjima ove sezone zabeležio učinak od pet trijumfa, dva remija i sedam poraza, i po osvojenim bodovima na strani se nalazi na petom mestu u ligi, ukoliko ostvari trijumf u Goloboku, stići će na drugu poziciju, odmah iza šampiona i novog člana višeg ranga.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina, sastav Poleta je savladao ekipu Pobede rezultatom 5:1. Ulog za oba kluba je sada veliki, prostora za kalkulacije nema, tri boda garantuju siguran opstanak u ligi.

Pobeda (Golobok) - Polet (Trnovče)

Nedelja, 25. jun od 18 časova

Stadion u Goloboku

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading