CRNO-BELI U SLEDEĆU SEZONU ULAZE SA NOVIM TRENEROM: Hoće li novajlija na klupi uspeti da stigne do titule?!

Autor:

Sport

18.06.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postavljeni su najviši mogući ciljevi za sledeću sezonu.

CRNO-BELI U SLEDEĆU SEZONU ULAZE SA NOVIM TRENEROM: Hoće li novajlija na klupi uspeti da stigne do titule?!

Foto: Lična arhiva Ljubiše Ilića

Prvi deo prvenstva je "skupo koštao" klub, i nešto bolji rezultati u drugom delu šampionata nisu doprineli opstanku u ligi.

Republika

Crno-beli iz Uljme su nedavno završenu sezonu u PFL-u Pančevo završili na pretposlednjoj poziciji na tabeli, što ih je dovelo do silaska u Drugu južnobanatsku ligu. Partizan je zimsku pauzu proveo na 13. poziciji sa isto toliko osvojenih bodova, tokom prolećnog dela dodali su sedam bodova više, ali to nije bilo dovoljno za opstanak u ligi.

Posle osam vezanih sezona u Područnom fudbalu, ekipa ide u niži rang, i ciljevi uprave kluba su već postavljeni. Partizan želi da se ekspreno vrati u dobro poznato društvo, ali će na tom putu biti bez dosadašnjeg šefa stručnog štaba, Ljubiše Ilića.

Republika

Foto: Lična arhiva Ljubiše Ilića

Ljubiša "Vrabac" Ilić

Iz uprave kluba su povodom potvrde rastanka sa dosadašnjim trenerom poručili:

- Ko je iole upoznat sa južnobanatskim fudbalom zna o kakvom čoveku je reč. Prihvatio je mesto trenera kada smo bili u bezizlaznoj situaciji, znajući koju težinu nosi ta odluka. Hvala na svim ovim godinama koje si proveu u Uljmi igrajući, a na kraju i kao trener prvog tima. Srećno dalje majstore, i uvek si dobrodošao u tvoj "FK Partizan" iz Uljme. 

Ilić je na golu Partizana za vreme igračke karijere proveo preko 15 godina, Partizan je, može se slobodno reći "njegov klub". Na klupi tima iz Uljme je u ovom mandatu proveo dve godine. Ljubiša je pre šest godina preuzeo dirigentsku palicu u ekipi i tada je uspeo da ostvari plasman iz B u A ligi u svojoj prvoj sezoni na klupi, odmah sledeće je i izborio opstanak u višem rangu.

Ljubiša je za naš portal povodom promene na klupi Partizana poručio:

- Moj odlazak je odrađen planski, sa upravom je bio dogovor da se bez obzira na rezultate rastanemo na kraju sezone i da na klupu tima dođe Nemanja Dimitrijević, koji je u međuvremenu dobio trenersku licencu. Napravio sam tim koji čine 90% igrači iz Uljme, potencirali smo kadete koji su igrali kadetsku ligu, i to je takođe bio jedan od planova, da se uvode mlađi igrači iz naše škole. Mislim da klub ima kvalitet da se ekspreno vrati u A ligu gde mu je sigurno i mesto. 

Upravi kluba sada predstoji sklapanje igračkog kadra za najviši plasman, kako bi se izborio ekspresan povratak u viši rang, kojem se svi u sportskom kolektivu crno-belih iz Uljme i nadaju.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading