NOVI REMI U BARAŽU ZA VIŠI RANG: Sastav Duška sada čeka ishod poslednjeg duela "triagonala"!

Autor:

Sport

18.06.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Povoljan" rezultat za trećeg učesnika doigravanja.

NOVI REMI U BARAŽU ZA VIŠI RANG: Sastav Duška sada čeka ishod poslednjeg duela "triagonala"!

Foto: FK Trešnjevka Trbušac

Polako se bliži kraj baraža za popunu Mačvanske okružne lige, formiran je "triagonal" od pobednika doigravanaj svih grupa i sada će ti timovi snage odmeriti međusobno. 

Republika

Na stadionu "Sveti Ilija" u Štitaru ekipa Trešnjevke iz Trbušca imala je ulogu nominalnog domaćina, dok je uloga gosta pripala timu Duška iz Klenja.

U prvih 20 minuta bolja i konkretnija igra igrača Trešnjevke na polovini rivala rezultirala je vođstvom domaćina. Đorđe Simeunović je savladao golmana Spasojsevića u 22. minutu za 1:0.

Nisu se predavali gosti, ofanzivni meč sa prilikama na obe strane rezultirao je ubrzo novom promenom rezultata.

Nemanja Ercegovčević je u 29. minutu pogodio za izjednačenje na meču. 

Sedam minuta pred odlazak na odmor viđen je potpuni preokret na meču. Nenad Ninković je odlično izvedenim slobodnim udarcem doneo po prvi put prednost na meču svojoj ekipi, vodi Duško 2:1.

Republika

Foto: FK Trešnjevka Trbušac

Remi u Štitaru

Od starta nastavka viđena je dosta dobra igra gostiju, pokušavali su igrači tima iz Klenja da novim golom potpuno "dotuku" rivala, ali im to nije pošlo za nogom.

U 78. minutu Dalibor Gajić, igrač Trešnjevke "baca publiku u trans", lopta nakon njegovog udarca završava iza leđa golmana Duška, Spasojevića, 2:2.

Pokušali su gosti da u poslednjih deset minuta stignu do tri boda koja bi ih ostavila u igri za plasman u viši rang, ali su se na tom putu isprečili odbrambeni igrači sastava iz Trbušca. Na kraju, novi remi u "triagonalu", 2:2.

Trešnjevka (Trbušac) - Duško (Klenje) 2:2 (1:2)

Trešnjevka: Tadić, Ajdarić, Stanković, Bogdanović, Urošević, Milutinović, Mišić, Urošević (od 84' Čolić), Marinković (od 74' Stefanović), Gajić, Simeunović

Duško: Spasojević, Ostojić, N. Jokić (od 74' R. Jokić), Mijatović, Grujić (od 21' U. Đenadić), Ercegovčević, F. Đenadić (od 84' Subotić), M. Jokić, D. Jokić, Ninković

Posle novog remija, trenutka situacija na tabeli "triagonala" je dodatno "zamršena", ekipa iz Klenja je trenutni lider sa dva osvojena boda, dok su Trešnjevka i Milan Orlić sa po jednim remijem na deobi drugog mesta.

U sredu 21. juna igra se odlučujući meč u kojem će se sastati ekipe Milana Orlića i Trešnjevke, utakmica se igra na stadionu Cera u Petkovici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading