TITEL SE GOSTIO NA KLISI: Slanobarac nije imao rešenja za Nemanju Jovanova! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.06.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeh na kraju ovosezonskog takmičenja...

TITEL SE GOSTIO NA KLISI: Slanobarac nije imao rešenja za Nemanju Jovanova! (VIDEO)

Foto: FK Titel

Fudbaleri Titela nakon četiri uzastopna rezultatske neuspeha, poslednju rundu takmičenja u okviru Druge novosadske lige okončali su ubedljivim trijumfom na gostujućem terenu.

 

Momci u plavo-beloj sportskoj opremi do prednosti su stigli u 26. minutu kada je mrežu domaćina zatresao Nemanja Jovanov. Ujedno je to bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku susreta isti igrač se proslavio postigavši još dva gola u 52. i 55. minutu čime je pitanje pobednika i bilo rešeno.

Do kraja susreta četvrti pogodak za goste iz Titela postigao Dušan Popović dva minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka.

 

 

- Druga novosadska liga, 30. kolo:

Slanobarac (Budisava) - Titel (Titel) 0:4 (0:1)

Stadion: FK Borac na Klisi

Gledalaca: 20

Strelci: N. Jovanov 26`, 52`, 55`, D. Popović 88`

Žuti kartoni: Macakanja (Slanobarac); Major (Titel)

Slanobarac (Budisava): Kokanović, Pašić, Nenezić, Macakanja, Kondić, Jusufi, Umićević, Haljimi, Greku, Šekularac, Davidov (Malići).

Titel (Titel): Jović, Štetin (Lisica), Fodor, Paunić, Pešti, Major, Nikolić, Jovanov, Popović, Vukov (Mračajac), Pap (Milojković).

Ovim susretom stavljena je i tačka na ovosezonsko takmičenje u okviru drugog stepena novosadskog fudbala. Ekipa Titela je takmičenje okončala sa skorom od sedam pobeda, tri remija i 18 poraza i sa 24 osvojena boda takmičenje su okončali na desetoj poziciji.

Sa druge strane Slanobarac iz Budisave se nalazi četiri pozicije niže sa svega 12 osvojenih bodova i od jeseni obe ekipe će biti deo Druge novosadske lige.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading