PROBLEMI SU PREVAZIĐENI: Fudbaleri Sloge iz Lozne su spremni za početak prolećnog dela prvenstva! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

24.02.2023

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Činilo se da sanacija terena predstavlja (ne)moguću misiju.

PROBLEMI SU PREVAZIĐENI: Fudbaleri Sloge iz Lozne su spremni za početak prolećnog dela prvenstva! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Sloga Lozna

Posle duže pause i problema koji su zadesili Fudbalski klub Sloga iz Lozne, fudbaleri ovog kluba su spremni za prolećnu premijeru u okviru Prve rasinske okružne lige.

 

Naime igrači su sa rukovodstvom kluba radili na sredjivanju terena koje je opet po ko zna koji put pogodila poplava, izlivanjem Zapadne Morave. Uspeli su da teren i prostorije dovedu u pristojno stanje, tako da u nedelju publika može da uživa u fudbalskoj igri.

Momci su pravom random akcijom doveli sve u najbolje stanje.

U nedelju 26. februara, na stadion "kraj Morave" u Loznu stiže drugoplasirana ekipa lige, imenjak iz Ćićevca. Kako su obe ekipe u samom vrhu tabele ovo je pravi derbi prvog kola prolećnog dela prvenstva.

Sloga iz Lozne nije u zimskom prelaznom roku pretrpela velike promene. Naime ekipu je napustio Nikola Petrović koji je prešao u komšijski Stubal. U ekipu Sloge je iz ekipe Mačkovca stigao Nikola Andrejić, momak koji je izmedju ostalih klubova nastupao za Župu iz Aleksandrovca, a ponikao je u redovima kruševačkog Napretka.

U utakmici kupa na području Rasinskog okruga momci iz Lozne su se isprsili protiv ekipe Majdevo-Kupci članom Zone Zapad i odigrali nerešeno 0:0. Boljim izvodjenjem jedanaesteraca dalje je prošao zonaš iz Kupaca.

U nedelju klub navijače da u što većem broju popune tribune stadiona u Lozni i pozdrave momke, a momci će dati sve od sebe da ih obraduju dobrom igrom i dobrim rezultatom.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading