HITNO SAOPŠTENJE: Klub se obratio javnosti - upućen je poziv svim zainteresovanima da se jave!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.02.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poziv je upućen...

HITNO SAOPŠTENJE: Klub se obratio javnosti - upućen je poziv svim zainteresovanima da se jave!

Foto: FK Vrtište

Vrtište, naseljeno mesto u gradskoj opštini Crveni Krst na području grada Niša, ima istoimeni fudbalski kolektiv koji se trenutno takmiči u Drugoj niškoj ligi.

 

U sezonama 2019/20 i 2020/21 klub se takmičio u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala, Zoni Centar, a prethodnu jesen u okviru drugoligaškog karavana niškog fudbala okončao je na devetojpoticiji sa skorom od četiri pobede, jednog remija i sedam poraza, a učinak je mogao biti i bolji da u poslednja dva prvenstvena kola tokom prvog dela šampionata nisu diživeli isto toliko poraza u duelima protiv Mladosti u Donjem Komrenu 2:3, kao i na domaćem terenu od ekipe OFK Morava 2022 iz Mramora rezultatom 1:4.

Ekipa se u ovom momentu priprema za nastavak sezone, a klupsko rukovodstvo je uputilo saopštenje javnosti koje prenosimo u celosti:

- Fudbalski klub Vrtište poziva sve igrače od 16 do 20 godina da se priključe radu prvog tima. Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 060/43-61-115.

Foto: FK Vrtište

Klupsko saopštenje

 

Kada je reč o nastavku šampionata, već u prvom prolećnom kolu ekipu Vrtišta očekuj veliko iskušenje, s obzirom da dočekuju lidera ovog ranga takmičenja, ekipu Sloge 1948 iz Malče.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe ubedljivo je pripao ekipi Sloge 1948 koja je na svom terenu u Malči slavila rezultatom 5:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading