BRTKA MENJA TIM ALI OSTAJE U SREMSKOJ LIGI: Dva Andreja za sigurnost gola tima iz Beške!

Autor:

Sport

06.02.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajduk od novajlija može da napravi startnu postavu.

BRTKA MENJA TIM ALI OSTAJE U SREMSKOJ LIGI: Dva Andreja za sigurnost gola tima iz Beške!

Foto: FK Hajduk Beška

Ekipa iz Beške će na proleće, sada već sigurno izaći sa dosta izmenjenim igračkim kadrom. 

Republika

Šestoplasirani sastav Sremske lige je do sada dobio čak 10 novih imena. Srđan Matić (Tekstilac Odžaci), Boško Gajić (Podunavac Belegiš), Luka Gavrilović (Partizan Vitojevci), Aleksandar Hajnal (Krušedol), Radmilo Milenković (Jedinstvo Rumenka), Milan Mandić (Sloven Ruma), Stevan Dobrić (Hajduk Divoš), Andrej Opačić i Marko Turčinović (Srem Sremski Mihaljevci) i Aleksa Denković (Budućnost Dobanovci), zadužili su dres Hajduka.

Jedanaesti novajlija u timu iz Beške je Andrej Brtka (19). Reč je o golmanu koji je ponikao u ekipi Jedinstva (Stara Pazova), u karijeri je nastupao za Inđiju, Radnički (Nova Pazova) i Jadran iz kojeg dolazi u Hajduk. 

Republika

Foto: FK Hajduk Beška

Andrej Brtka

Brtka je poslednjih šest meseci proveo u istoj ligi, ali je na zimsku pauzu otišao za petog mesta. Hajduk će sada za poziciju jedinice imati dva Andreja, pored Brtke u aktuelnom prelaznom roku stigao je i Opačić. 

Hajduk prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju u Deču. U prvom susretu sa ekipom Sremca, tim iz Beške je slavio minimalnim rezultatom pred svojim navijačima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading