UKOLIKO ŽELIŠ TITULU, DOVEDI ŠAMPIONA: On zna kako se stiže do vrha!

Autor:

Sport

22.01.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna serija pojačanja je nastavljena.

UKOLIKO ŽELIŠ TITULU, DOVEDI ŠAMPIONA: On zna kako se stiže do vrha!

Foto: FK Hajduk Beška

Fudbaleri Hajduka iz Beške jesenji deo šampionata u okviru Sremske lige okončali su na šestoj poziciji, ali se svi u mestu koje leži na fruškogorskoj lesnoj zaravni nadaju da klub u predstojećem periodu može stići makar do pozicije koja vodi u baraž za popunu višeg stepena takmičenja, Vojvođansku ligu Jug.

 

Rukovodstvo kluba do sada je angažovalo osmoricu pojačanja u aktuelnom prelaznom roku. Opremu fudbalskog kolektiva iz Beške, već su zadužili Srđan Matić, Boško Gajić, Radmilo Milenković, Marko Turčinović, Andreja Opačić, Luka Gavrilović, Aleksandar Hajnal i Stevan Dobrić, a poslednje pojačanje stiže iz rumskog Slovena.

U pitanju je Milan Mandić, dvadesetsedmogodišnji defanzivac koji je prethodne sezone u okviru ovog ranga takmičenja sa ekipom Slovena stigao do šampionskog pehara.

Mandić je tokom dosadašnje karijere, pored dresa Slovena iz Rume, nastupao i za Hajduk iz Divoša i Slobodu iz Donjeg Tovarnika.

Foto: FK Hajduk Beška

U Bešku je stigao fudbaler šampionskog pedigrea

 

Nizom pojačanja, čini se da čak i bodovna prednost koju trenutno ima lider šampionata Budućnost iz Salaša Noćajskog, nije nedostižna.

Ostaje da se vidi da li je ovim potpisom, prelazni rok za ekipu iz Beške i okončan.

U premijernoj utakmici prolećnog dela šampionata Hajduk gostuje u Deču ekipi Sremca. Prvi ovosezonski susreta dve ekipe okončan je pobedom Hajduka minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading